Vecka 50- Bara 2 veckor till jul!

Sondag
Jag och Henry kladde var gran i gar kvall. Den blev sa fin.. och vart hus ar helt uppe i akta julstamning! Perfekt nu nar det snart ar jul! : ) Har kommer ett kort pa lilla granen.

 
Var forsta alldeles egna julgran

Lordag
Idag var vi uppe med tuppen och jag och barnen akte till Science Museum eftersom Henry maste jobba. Malin tipsade om det och det ar ju gratis sa toppen. Barrnen alskade det och hade hur kul som helst. Vi kakade picnic som Malin fixat till lunch och sedan akte vi alla tuben hem till Malin men forst eftersom alla barn somnade sa akte vi till slutstation (typ en 10 stopp) och vande och det var perfekt for precis lagom sa vaknade Mia. Sedan hade vi helkvall hemma hos Malin och Fredrik som hade fixat god fiskgratang och chips och glogg. Urmysigt!

     

    

Fredag
Idag hade jag hemma dag.. forst kom Melissa och halsade pa med magen- den ar ratt sa stor nu. Hon ska ju ha i borjan av Januari. Vi snacka en massa skit om jobb och annat. Sedan kom Malin och Rakel forbi och da blev det annu mera skitsnack. Jag gjorde en god potatisgratamg till middag som Mia och Tova tyckte var god.
Jo just ja! Mia och Tova fick en elefant i posten av mormor. Den behovde ett bad sa Mia tog tag i det och badade den. Da blev den dubbelt sa stor- vaxte pa en sekund! Blev en badsvamp! Det var en hit.. Tack till mormor. Och Mia var sa glad att hon fick post! 
Just nu ligger Tova och gallskriker i sin sang och ska inte sova..... hmm nu tystnade hon sa hon har val somnat tillslut.

92801-87
Elefanten fran Sverige
92801-88
Busiga Tova!

Torsdag
Idag hade vi Svenska Mammor Julavslutning, med glogg, lussebullar som Malin bakat, godis och annat gott. Sedan nar alla mammor gatt hem sa lagade Malin middag till mina barn och till mig! Vilken lyx! Bad och pyjamas och sedan kom Henry och hamtade oss med bilen. Det var verkligen en lyckad dag!
Nu har jag och Henry precis kollat pa film tillsammans. Den var bra romantisk komedi..
Imorgon ar jag ledig fran jobbet och ska stada traffa Melissa och Malin och Rakel! xxx

Tovas besok hos doktorn..
Jo, i tisdags sa var vi ju hos doktorn for Tovas ben. Traffade en doktor som ar specialiserad pa barns skellet och da sarskilt ben. Vi tog rontgen bilder- Tova var jatteduktig! Hon lag alldeles stilla sa vi behovde bara ta 2 stycken. Sedan sa fick vi besked att det var inte Blounts Desease (typ nagon skellett sjukdom) sa det var verkligen bra. Men doktorn sa anda att han ar orolig eftersom det bara ar ett ben som ar konstigt... sa det basta ar att vanta i 6 manader och se om benet fixar sig sjalvt annars sa maste vi operera.. sa all in all... det kandes bra. I allafall for stunden.  

Mandag
Idag vaknade jag med huvudvark och ont i kroppen.. kanske haller pa att fa influensa.. ?? Idag nar jag hoppade av taget for att ta bussen sa sag jag bussen vid hallplatsen- sprang hela vagen och da stangde busschaffissen dorren och korde ivag. Vilket svin tankte jag! Men, saker och ting loser sig sjalvt- bussen pajja lite langre fram och dar sotd han med langnasa. Jag hoppade pa nasta buss som kom typ 10 sekunder efter och asgarva art honom!!! Ha ha ha
Imorgon ska vi aka till doktorn med Tovas lilla ben.. hoppas hoppas att allt gar bra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller tummarna för att det ska fixa sig med benet... Det går säkert bra. Kram

2006-12-11 @ 19:21:14
Postat av: ann-sofie

Tova växer ännu så mycket bra kan hända ännu håller tummarna oxå

2006-12-12 @ 10:09:26
Postat av: ann-sofie

Hur gick det med Tovas läkarbesökJag är nyfiken Ann-Sofie

2006-12-13 @ 22:17:50
Postat av: Sara

Forlat for sent svar men det verkar ha vorati nagot fel pa bloggen under de senaste dagarna.. hoppas att allt ar bra med er.. hur gick det med julgranen?

2006-12-14 @ 23:30:48
Postat av: Lisa Ruensson

Det var väl roligt att elefanten blev uppskattad
Jag blev lika överraskad själv när jag blötte
min elefant.

2006-12-18 @ 09:49:55
Postat av: Lisa

Jag har tydligen ändrat efternamn....

2006-12-18 @ 09:50:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback