Vecka 9

Lordag
Idag har det varit fullt upp med 4 barn.. vi borjade dagen med att aka till Helens skola och hamta Segun. Sedan kakade vi lunch och nar vi kom hem igen sa var det fint vader sa vi var alla ute tillsammans och sparkade boll pa parkeringsplatsen. Ja, tradgarden var alldeles full med lera for det har regnat sa mycket sa vi ville inte riskera att fa tvatta 4 barns klader!
Jag och Helen fick sug pa att baka en kladdkaka sa det gjorde vi tillsammans. Tova hon rorde oxa runt lite i smeten och hjalpte till att slicka skalen. Hon blev jattearg nar jag tog resten av smeten och hallde i formen och stallde in i ugnen.. ha ha hon ville val ata upp allt..
Till middag blev det spagetti och kottfarssas- alla at som bara den. Och mamma det blev lite rester till lunchen imorgon.. :)

Nu har Tova lagt sig, Henry akt hem med Helen och Segun och Mia sover i soffan. Henry ska jobba och jag ska stada upp lite efter dagens storm.. sedan tar jag det lugnt.

Fredag
Jag och barnen bestamde oss for att aka till Toys R Us. Det ar sa bra dar.. barnen blir helt till sig. De kan springa runt och leka. "Mummy look!" ar allt man hor fran Mia och fran Tova "Titta" tror jag hon sager.. dar stannade vi i en timme eller sa sedan korde vi over till Brent X och traffade Josse och Noah. Han ar varldens sotaste bebis. Alla satt och beundrade honom och han ar jattesnall. Inte ett pip pa hela dagen. Lunch pa McD sa klart och sedan somnade bade Mia, Tova och Noah i sina vagnar och jag och Josse kunde ta en kaffe och snacka lite strunt ett tag innan alla vaknade igen. Sedan akte vi tillbaks till Toys R Us for att kolla lite igen. Josse kopte en jattefin badleksak till Mia & Tova som inte var billig, som tack for alla leksaker (hand me downs) hon fatt till Noah.
Pa kvallen blev det ett laaaaangt bad med nya leksaken.

Det var verkligen en toppendag. Vi bestamde att vi kanske aker ner till Windsor nasta fredag om vadret tillater.

Torsdag
Jag jobbade idag igen.. det var kul att komma tillbaks till all stress igen :). Jag hade ca 100 email i min inbox att ga igenom.. det hade tydligen varit mycket att gora forra veckan. Vi har fatt en ny tjej som ska hjalpa till nu nar jag gar pa deltid. Hon heter Fiona (jag tanker pa Shrek varje gang jag pratar med henne.. ) och hon ar verkligen schysst. Jag tranade upp henne sa mycket som mojligt for nu ar jag ju ledig tills pa tisdag.

Torsdag kvall satt jag barnvakt at Kat och Robert som skulle pa foraldramote sa det var fullt upp. Fast det funkar ju sa bra med Ava hon ar ju en liten angel..

Onsdag
Idag ska jag bara slappa- barnen ar pa dagis och det regnar och ar ruggigt ute sa tanker nog bara vara hemma.

Tisdag
Idag var det Mias tur att hanga med mamma till Svenska Kyrkan och leka och sjunga svenska barnsanger. Vagen dit var regnig och forsewningar pa tuben sa lite frustrerad nar jag kom fram. Men val dar sa fick man sig svenskt brod, kaffe! och kanelbulle. Jag satt mest och snacka skit med Mari och aven en tjej som heter Camilla. (Det ar henne vi ska hem till den 10 Mars a kolla pa melodifestivalen.) Det var riktigt trevligt. Mia hon sprang runt som en galning och nar vi satte oss ner for att sjunga sa forsokte hon hanga med fast hon aldrig hort visorna forut. Hon ar sa duktig! Efterat sa sprang vi i regnet till Svenska Affaren och handlade lite smagodis.. mums!

Mandag
Idag akte jag hem till Melissa som var ensam hemma med Luca och halsa pa. Jag satt med lillen och det ar ju sa mysigt, sarskilt nar man kan lamna tillbaka nar de borjar grata.. :)

Antligen natt positivt

Henry har fatt ett jobb som websupport pa en PR firm (tmw.co.uk) i Chelsea!!! Yippie!!!

Det ar ett kontrakt pa 3 manader som kanske kan bli forlangt till fast anstallning.. det ar sa roligt. Idag var hans andra dag pa jobbet och det verkar som det gar bra.. :)

Vecka 8

92801-117

Sondag
Eftersom Henry jobbade hela natten sa tog jag, Mia och Tova en promenad hem till Kat, Ava och Robert ock lekte lite. Sedan blev vi bjudna pa en super god engelsk "Sunday Lunch" som Kat hade lagat till. Mums! Nu har vi precis kommit hem och bada mina sma toser ligger och sover sa skont i sina sangar. Nu ar det skont att vara mamma! I eftermiddag blir det nog bara hemma mys..

Lordag
Nu pa morronen sa akte vi hela familjen och hamtade Mama Ladi och korde henne till flygplatsen. Tova och Mia var helt till sig nar de saga lla flygplan pa sa nara hall. Haftigt! Sedan akte vi till IKEA och kakade lite lunch. De gillades starkt av Mia och Tova som alskar IKEA precis som mamma! (Lite svenskt blod i sig.. ) Efter det sa var vi runt och kolla i affarer. Vi hade en trevligt dag tillsammans.

Nu ar Henry ute och jobbar sa jag tar det lugnt..

Fredag
Idag sa spenderade jag min dag hemma hos Malin och vi snacka mest skit, stadade och sprattade och nalade ihop hennes lakan som hon ska sy.. ja det var nagot nytt.. Rakel sov i typ 3 timmar och da fick vi tid att vila och snacka annu mera skit. Sedan drog vi till IKEA och kaka varmkorv och glass. Sa hamtade vi mina tva sma troll och sa levde alla tre loppan har hemma och lite bad han vi med oxa. Jag korde Malin och Rakel hem (och Tova var oxa med) och nu ar jag trott och ska lagga mig. Imorgon ska vi till Heathorw med Mama Ladi sa det blir att ga upp tidigt.

92801-118
Mia, Tova & Rakel busar i sangen

Torsdag
Idag hade jag och Mia en Mamma-Mia dag tillsammans. Vi kakade frukost och sedan lekte Mia lite med PlayDoh (som hon ju aldrig kan gora nar Tova ar hemma for hon forstor bara) och sedan kom Ava och Kat forbi sa vi lekte och kakade lunch pa McDonalds. Mumms..

Nu har jag fatt min nya vagn! Den ar jattefin!

92801-119

Onsdag
Tova spydde pa vagen till dagis-stackarn bara satt dar i bilstolen och spydde och spydde och sedan somnade hon utmattad i sina egna spyor.. Usch min lilla alsking.. sa hon fick stanna hemma med mamma och mysa. Det visade sig senare att det var inget fel pa henne hon hade nog bara en massa slem i halsen. Hon sprang omkring har hemma och levde loppan.. xxx

Tisdag
Jag ar hemma idag och vilar upp mig.. ska ta med mig Tova till Svenska Kyrkan senare och ata kanelbullar! Mums.. :)
Nu har jag precis kommit hem fran Svenska Kyrkan dar jag och Tova at SEMLOR (japp Pappa du hade ratt!) och drack kaffe och Tova hon lekte som bara den med Rakel.. jag satt och snacka en massa skit med Malin.

Mandag
Hem till Ava och Kat och lekte..


Andy- har ar min nya harfarg- jattemorkt!

Vecka 7

Sondag
Idag tog jag och tjejerna det lugnt pa morron nar pappa var ute och jobbade. Lite mys i soffan, det var harligt. Sedan nar Henry kom hem sa kaka vi lunch tillsammans sa det blev en riktig familjedag..

Lordag
Idag sa var Henrys barn hos oss och nar de ar har sa har vi alltid fullt upp. Vi akte med Mia till Ava, de brukar alltid leka pa lordagar hemma hos Fam Oppenheimer och sedan sa drog vi andra till Barnet och hamtade Segun. Sen bar det av till Brent X och det var forvanatsvart lite folk dar for att vara en lordag. Vi letade en liten present till vara vanner som precis fatt en liten son. Det slutade med att vi kopte en liten drakt pa H&M. Efter ett par timmas shopping med 4! jattesnalla barn sa bestamde vi oss for att avsluta dagen pa Topsy Turvy World. Det var alla glada at och alla sprang av sig ordentligt. Pa hemvagen stannade vi till hemma hos Marcus och Sarah och deras 1 veckas gamla son. Jattesot och sa snall. Jag gav Sarah lite rad och fick lillen att somna. Ja lite erfarenhet har man ju av smattingar.. :)

Nu sa har Henry akt hem med barnen och ut och jobba och jag sitter ensam hemma med en kopp te i handen.. ska slappa och inte br mig om allt som egentligen maste goras i huset!

Fredag
Antligen fredag.. har sitter jag igen vid 7 pa jobbet och ser till att allt gar som det ska. Jag ar trott idag och det ska bli sa skont att slappa i helgen.

Torsdag
Idag jobbar jag i studiorna eftersom Hassan ar ledig.. sa var uppe redan 5.30am. Hjalp! Sprang till taget och hann precis med det.. senare idag aker vi nog hem till Kat och Ava.

Onsdag
Idag lunchade jag med en kollega Emma.. hon ar tillsammans med en svensk kille sa det ar ite roligt att snacka svenska med henne, eller hon forsoker men ar fortfarande pa nyborjarstadiet.. :) Hon ar iallafall bra for hon har mycket bra rad att komma med nar det galler mitt jobb. Sedan sa gick jag upp till personal avdelning och pratade med dem och sa att jag har en personlig kris. Da gick de med pa att jag far borja min deltid redan i Mars. Det kanns skont att iallafall en av alla kriser ar over.

Tisdag
Idag kom Malin och Rakel in till jobbet och lunchade med mig.. det var  lika trevligt som vanligt och dagens hojdpunkt. Pa kvallen sa tittade Olivia, Zack och Sienna in. Lillan har blivit sa stor.. redan 6 veckor!

Mandag
Nu regnar det - regnet star som spon i backen och det ar varmt.. har aldrig forstatt hur vadret funkar har i London. Forra veckan hade vi sa fint med sno..
I helgen hade jag och Malin trevligt tillsammans- som vanligt.. Vi var pa Clowntown med alla barnen. Lyckades smita in utan att betala och tur var val det for nar vi kom dit sa var klockan redan 11.30 och det var smockfullt. Jag gillar inte nar det blir for mycket folk for da kan jag inte halla reda pa bada barnen. Sa vi smet ut igen efter en halvtimme eller sa och stack till McDonalds och kaka lunch. Barnen var glada och matta och dackade alla tre i bilen (som jag hade fatt lana av Henry tro det eller ej!) sa jag och Malin satt i bilen i nagra timmar och snacka skit. Harligt med lite vuxen tid ibland oxa. Jag onskar verkligen att vi bodde narmare varann (fast da hade val jag flyttat in dit vid det har laget.. ;)  

Winter Wonderland

92801-113
Jag och barnen med var fina snolykta

92801-111
Jag vet inte om jag vill ga ut i detta yrvader.. ?

92801-110
Jag vagar bara jag far ta med mig "Teddy & Dummy"

92801-112
Var tradgard

92801-114
Vilken fin snogubbe!

Vecka 6

Torsdag- SNO KAOS!!!
Jag ser det snoar, jag ser det snoar... La la la la
Idag nar jag och familjen vaknade sa var hela varlden tackt med sno! Jag byltade pa mig mossa, vantar, halsduk och snoskor? och pulsade fram i snon hela vagen till stationen for att ta taget till jobbet. Det gick bara bra, men sag ut som en snogubbe nar jag kom fram eftersom det snoade kraftigt hela vagen.
Nar jag val kom fram till jobbet sa ringer dagis typ en timme senare och sager att jag maste hamta barnen for att dagiset ska stanga klockan 13:00. Jaha, varfor det sa jag?? Jo det ar ju pa tok for mycket sno darute.. ha ha ha Jag trodde de skamtade forst. Men sa ar det nar det kommer sno i London. En hel stad slutar fungera..

Mandag-Onsdag
Oj, redan Onsdag.. dagarna gar sa fort nar man har roligt!
I mandags sa stannade jag hemma och vilade for jag var sa trott och kande mig faktiskt lite sma sjuk. Barnen fick ga till dagis och jag latade mig framfor TV:n hela dagen. Harligt! Melissa tittade in med sin lille Luca, som inte ar sa liten langre.. vaxer sa det knakar. 

Igar kvall sa fragade jag Elinor om hon kunde sitta barnvakt. Hon sa saklart ja- tusen tack! Jag och min man fick for ett tag sedan 4 gratis bio biljetter som vi maste utnyttja innan nasta vecka. Alltsa gick vi pa bio. dreamgirls. Den var bra fast lite val mycket sang och sadar. Men det var mycket trevligt att ga ut tillsammans. Det maste vi nog gora igen snart. :)