Vecka 5- Livet gar vidare...

...utan att man uppdaterar bloggen pa en manad. Sorry till alla trogna lasare..

Fredag
Helgen ar har!

Torsdag
Imorse nar vi vaknade sa hade vi Elinor liggandes pa var madrass i vardagsrummet. Mia och Tova blev glatt overaskade. Mia vaknade och skrek i en sadar 20 minuter for hon inte ville kla pa sig sa det maste varit ett harligt uppvaknande for Elinor.. :)
Nar vi kom hem efter dagis sa hade Elinor lagat mat at oss alla- det gor livet vart att leva!

Onsdag- Glada nyheter :)
Nu har jag fatt brev av jobbet dar de skrev att jag far jobba 3 dagar i veckan!! Vilken lycka! Alla pa jobbet ar sa glada for mig och de fattar inte hu snabbt det gick! Jag kan bara saga att det maste bero pa min charm! Ha ha ha

Tisdag
Vi fick besok av Olivia och hennes son Zachary. Trevligt men jag ar sa trott. Jobbigt att borja jobba igen efter semestern. Man hade ju vant sig vid att bara lata sig och sova iaf till 7 varje morron. Sedan har jag typ hela lagenheten full av tvatt plus att jag verkligen maste stada- det ar skit smutsigt. Mamma hade fatt ett slag om hon sett hur det ser ut!

Mandag- tillbaks till verkligheten
Igar kom vi hem efter en vecka i Sverige. Jattekul att traffa hela familjen och alla vanner. Det var meningen att det skulle vara semester men bade Mia och Tova var ena rena sma busfron och varken jag, Henry eller nan annan for den delen fick en lugn stund. Budgetsnack och tandbesok gjorde att veckan gick alldeles for fort och nu ar man tillbaks pa jobbet med en sadar 60 email att ga igenom. Inte sa kul! :(

Henry fick sin tand gjord antligen och det blev verkligen sa himla bra. Ska ta kort och lagga in sa snart jag hinner. Tusen tack till pappa som staller upp i vatt och torrt.

Mamma och Goran stallde upp med mat och husrum och vi ar evigt tacksamma! Och all hjalp med barnen ar sa skont for mig som aldrig far en lugn stund har hemma i London.

Lindas brollop var hojdpunkten pa semestern. Linda var superfin och sa kul att se henne med klanning, smink och haruppsattning. Hon var stralande vacker! Maten var god och sallskap trevligt. En ara att fa dela den dagen med en av mina aldsta vanner och hennes familj.


Vecka 1

Sondag
Idag skulle Henry jobba sa jag och barnen akte till Science Museum (favorit i repris) med Malin och Rakel. Jag hade singel vagnen och stabradan med mig eftersom tvillingvagnen inte funkar pa tuben och i rulltrappor. Pa vagen dit gick det jattebra och vi anlande snabbt och latt. Sedan at vi lunch, medans Tova sov i vagnen. Mia lekte pa som en galning- hon verkligen alskar att vara dar. Nar Tova vaknade sa kakade hon lucnh och sedan beslutade vi oss for att aka hem for det var pa tok for mycket folk och man blev lite smatt orolig att man skulle tappa bort ett barn eller tva. Men Mia var ju saklart trott sa jag la henne i vagnen och tog Tova i baby bjorn (ja, hon passar fortfarande- fast jag vet inte med vikten??) Det var ganska tungt och tank dig efter typ 10 minuter sa svettades jag ratt sa rejalt. Upp och ner i trappor och hit och dit, nar vi antligen kom hem till Malin sa var jag typ slutkord! Det var nog varre an ett traningspass! Sa nu har jag verkligen bestamt mig for att fixa en Phil & Teds!

Nu sitter jag och vantar pa att Elinor ska komma over och umgas lite med mig! :) Sedan blir det val sang- hela kroppen varker...

Lordag
Ingen uppdatering pa bloggen pa 4 dagar! Fy pa mig! Saken ar den att vi har inte haft nagot internet eftersom Henry avbestallde det sa att vi kan leva budget liv nu.. harligt.. nu ar jag inloggad pa grannen wireless connection. Va!? Ar det olagligt??????????????????

Tisdag
Nu ar man tillbaks pa jobbet igen efter 5 dagars ledigt.. det ar inget att gora och de flesta ar fortfarande pa semester sa det ar trakigt och segt..

Det blev en pojke!!

Pa nyarsafton fick Melissa, Paulo och Holly tillokning i familjen. En liten pojke blev det!! XXX