Svea Svea underbara Svea

Nu kommer jag och tjejerna till Sverige i en vecka.. ska bli sa roligt att aka och tank brorsan kommer ju hela vagen fran Canada oxa med sin lilla familj!! Ska bli sa spannande att se lilla Ella (stolt faster ar jag!) 

Tack alla som grattade Tova pa hennes fodelsedag.. och sarskilt alla som sjong- varje gang Tova horde happy birthday eller ja ma hon leva sa sken hon upp ja bara det var nog for henne. Imorgon blir det barnkalas for Tova (och lite Mia eftersom hon hade chicken pox pa hennes fodelsedag) med 15 vuxna och en sadar 20 barn.. 

Idag var vi hemma och Jessica & Co kom forbi vi hade myspys sadar som man bara kan ha med svenskar. Jag tror inte engelman myser pa samma satt som vi svenskar. 


Happy Birthday Tova

Idag for 3 ars sedan foddes min lilla ogonsten Tova och tank vad tiden gar fort.. nu ar hon stora damen. 3 ar! Grattis min alskling hoppas du far en toppen dag och ett underbart ar.


Hittade detta gamla kort.. sa sot eller hur!


Mia, Tova och deras pojkvanner

Jag har markt att mina sma tjejer leker och umgas valdigt bra med pojkar.. William och Mia leker och pratar och umgas och hittar pa roliga saker inte ett brak.. sen har jag en kompis Christina som har tva pojkar som ar jamngamla med Mia och Tova sa de har varsin. Igar var vi i parken och hade picnic och jag och Christina kunde sitta och prata och dricka kaffe och barnen de lekte pa och sparkade boll och lekte i buskarna (ja man far ta vad man har nar man inte har skog!) efter ett par timmar sa kom Cat & Ava och direkt blev det brak- "My mummy said" "Well MY mummy said" "You are a meanie" "No YOU are a meanie" osv osv osv. Alltsa tjejer! Ar det inte lattare med pojkar?

... & Co

Albins kalas var i torsdags d bor nara Asa & Co sa vi akte dit vid lunch och at go lunch sen gick vi allihop till Anna & Co och dar fick vi tarta, kaffe ja fika och tank alla barnen lekte i flera timmar utan ett anda brak. Vi hade sa skont dar ute i tradgarden!
Sen gick vi hem till Asa igen och sa fick vi middag innan vi korde hem.. bada barnen somnade i bilen. Det var en lyckad dag och kvall.

Idag fredag akte vi hem till Jessica & Co och fikae och sen stack vi till kara alskade IKEA och dar stotte vi pa ett par andra svenska mammor. Ja ibland kanns det som jag kanner hela London. Mysigt..

I eftermiddags var vi pa Mia & Tovas graduation party pa dagis eftersom de ska borja skola nu sa slutar de pa dagis. De fick varsitt diplom. Pa Mias stod det: "Thank you for always helping" och pa Tovas stod det: "We loved your dancing during dance and movement time"

Annars sa har vi bank holiday har den har helgen sa de ar familjetider.. vi har inga planer direkt men vi hittar nog pa nat.

Och tack alla som tanker pa oss.. Tova blev frisk samma dag sa det var skont. Det anda positiva med magsjuka det forsvinner lika snabbt som det kommer.

Tio Vita Pepparkorn

Behover val inte saga mera an sa.. tio vita pepperkorn svaldes och sedan torkade jag upp Tovas spya.. stackarn vaknade inatt och spydde och sen har hon spytt mest hela dagen. Jag forsokte fa Mia att svalja nagra korn men hon latsades svalja och spottade ut i glaset.. lol

Nu ar hosten pa vag

Idag borjar den nya sasongen av XFactor har i UK.. sa da vet man att hosten ar pa vag.. nya serien kommer halla pa fram till jul och det ar sa bra for en ensamstaende mamma som sitter hemma pa lordagskvallarna och ugglar.

Igar tog jag Ava Mia och Tova till IKEA och lamnade in dem pa Smaland dar lekte de snallt i 1 timme nar jag gick runt och tittade.. kopte en vaxt, en ny lampskarm till min lampa som gick sonder, lite nya tallrikar och lite svensk mat saklart. Och sedan satte jag mig med en tidning och fikade och tog en kaffe. Da kandes livet ratt skont faktiskt!

Idag var jag ensam hemma barnen var med Henry.. jag akte till IKEA igen.. sa kul har jag pa mina lediga dagar. Kat foljde faktiskt med sa vi hade mysigt och det akte ner lite mera nya saker. Sa nu har jag ett lite finare hem.

Glada och goda nyheter reser snabbt fran land till land.. Malin ska flytta hem igen!! Ja alltsa hem hit till London igen. Harligt och trevligt och ja helt perfekt!

http://www.youtube.com/watch?v=NjQXMZe2ouk

Jag gillar den har laten valdigt mycket.. tror det ar en gammal reklam i Sverige.. men det struntar jag i.. den ar bara skon..


Annu en vecka ar slut

Jaha da har man gjort annu en vecka pa jobbet och nu ar det helg..

..har precis lagt barnen och de susar sa sott i sina sangar med sina teddies. Sjalv sitter jag har ensam och lyssnar pa kara Lisa Ekdahl och en del Winnerback. Kanske ska jag gora lite Chai te? Pa Stockholms vis kanske? Visste ni det ni pa vastkusten att tydligen sa dricker man te i vanliga glas i Storstaden och inte i tekoppar. ;) Det e ju bara saaaa coolt! lol

Imorgon ska vi aka hem till Asa och William och leka lit och sen pa em ska vi till Coffee & Tease och fika med Hanna & Co. Det ska bli roligt.

Pa fredag har jag en telefon intervju for ett jobb nanstans i Europa.. bra med lite erfarenhet och kul att man blivit kallad till intervju av alla miljoner sokande. Berattar mera om det dar senare.

I helgen ska vi kopa en skoluniform till Mia och nya skolskor.. ja hon kommer bli sa soooot min underbara tjej!

Kort med stil??














Malins leaving party

Igar kvall var det dags for Malins avskedsfest.. sa som sagt vi dumpade av barnen hemma hos Cat & Co och sen hem igen snabbt in i duschen, sminka sig och fixa haret, hallde upp lite vin och satte pa musik pa hog volym. Party party party. Jessica och hennes man tittade oxa in och snalla husband korde oss till Camillas hus dar vi skulle ha lite forfest. Dar gav vi Malin hennes presenter vi hade kopt Kath Kidston porslin och Anna B hade designat en tavla. 
Sen akte vi in till stan och pa en klubb som heter Ruby Lo dar var det bra musik men inga span sa vi gick vidare till en annan klubb.. under kvallen besokte vi typ 5 klubbar. Och tur att vi ar sa snygga *blink* vi kom in gratis pa alla.
Det var en lyckad kvall och vi kom hem pa smatimmarna sa idag nar vi vaknade och hamtade upp barnen var vi ganska trotta men det var det vart. 

Det hade gatt bra med sleepover hos Cat sa det var ju skont. 

Idag har jag slappat hela dagen vi har haft typical english skitvader har idag sa det vasr ju ok att bara ligga i sangen. Henry har haft barnen sedan lunch och ska lamna dem snart. Sjalv ar jag barnvakt at Isak som sover gott i sin sang. Snallare och sotare bebis far man leta efter! Han ar sa lik sin mor... 

Och ja just.. det togs en hel del kort igar kvall oxa.. ska verkligen se om jag kan ladda upp ett par stycken. 

Nu ligger vi pa!

Jaha dagarna bara gar och gar sa jag och Malin vi ligger pa och gar ut omvarandra.. vi ses pa dagarna med barnen men sen ar det utgang som galler pa kvallarna. Ikvall ar det jag som ar inne med 3 barn och har precis lagt dem alla sover klockan ar 6.30pm inte daligt sa jag kan ha det lugnt och skont har hemma. Jessica tittar in senare och ska visa mig brollopsfoton och beratta allt om hennes stora dag. 

Vad har hant annars.... jag har borjat mitt nya jobb. Det gar riktigt bra och chefen ar schysst. 

Barnen ar lika vilda och livliga som vanligt. 

Igar var vi och halsade pa en dagmamma som ska passa Tova hoppas det gar bra. Sen akte vi till parken och precis nar vi kom fram sa borjade det osregna ja engelsk sommar! Sa vi satte oss under ett massivt trad och packade upp var picnic kottbullar och pannkakor riktigt svenskt. Precis da kom det upp en polis och sa med strang rost att dar fick vi minsann inte sitta och fika det var ju ett heligt trad fran nangang pa 1800-talet. Vi bara stirra pa honom men sa skratta han och sa att han sjalvklart skamta. Sen kom hans kollega och hangde lite vid var picnicfilt. Men det kunde ju varit nan san riktigt lojlig regel som de hittar pa har i UK. ;) 
Sen sa sprang barnen ute i regnet det fullkomligt oste ner och sa emellanat sa kom de och skrek "mummy I am wet!" Nej dar fanns inga regnklader inte. 

Idag ar det Malins leaving party sa vi ska dumpa alla 3 barnen hos Cat och sen hem piffa lite och bli snygg kanske kan ta lite kort som jag kan lagga upp pa mig nar jag ar piffig.. ha ha det vore val trevligt!

Det finns en mycket glad nyhet oxa.. Malin ska lamna sin bil har med mig sa nu ska jag snart kora runt i en bla volvo 940 den ar som en stor pansarbil- underbart!! 



Hokarangen

Malin min underbara van och inneboende ska flytta till Sverige, nu ar det bestamt och nasta sondag flyttar hon till Stockholm, ganska sakert Hokarangen.. Hokarangen det ordet hatar jag hur manga ganger man maste hora detta fruktansvarda ord! lol :) Nej vi vill verkligen inte att Malin Isak och Rakel ska flytta till Sverige sa trakigt... vi har blivit en liten familj har i lilla lagenheten. En kvall nar vi satte oss vid matbordet och skulle ata middag sa Mia foljande: "Mummy should we light the family candle. We are all together and we are a family so we should light the family candle" Ar hon inte underbar den ungen??

Annars sa lever jag och Malin livet har.. vi gar ut och passar pa att vara barnvakt at varann sa mycket som mojligt nu innan de flyttar ut.

I torsdags hade jag Ava har och barnen lekte fint hela dagen antligen ar alla friska och krya. Vi gick till banken och gjorde lite andra arenden sen tog vi det lugnt resten av tiden.

I fredags akte vi till Softplay och lekte barnen hade roligt. Sen pa kvallen gick jag ut och tog en drink med mina kollegor och pa vagen hem sa motte jag en kille som trodde att jag var typ 22 ar gammal.. ja det var ju roligt att hora! ;)

I dag lordag sa kom Henry och hamtade Mia & Tova vid 10am och han har haft dem hela dagen sa jag och Malin (som oxa lamnat av sina barn till deras pappa) passade pa att aka in till Oxford Street och shoppa lite pa Primark och New Look. Det var helt underbart att kunna prova klader och ta det lugnt och njuta av shopping. Sen var vi pa donken och kakade och sa tog jag bussen hem. Kunde tom lasa en tidning pa bussen perfekt!

Ikvall ar vi ensamna har sa det ska bli skont att lagga sig tidigt.