... & Co

Albins kalas var i torsdags d bor nara Asa & Co sa vi akte dit vid lunch och at go lunch sen gick vi allihop till Anna & Co och dar fick vi tarta, kaffe ja fika och tank alla barnen lekte i flera timmar utan ett anda brak. Vi hade sa skont dar ute i tradgarden!
Sen gick vi hem till Asa igen och sa fick vi middag innan vi korde hem.. bada barnen somnade i bilen. Det var en lyckad dag och kvall.

Idag fredag akte vi hem till Jessica & Co och fikae och sen stack vi till kara alskade IKEA och dar stotte vi pa ett par andra svenska mammor. Ja ibland kanns det som jag kanner hela London. Mysigt..

I eftermiddags var vi pa Mia & Tovas graduation party pa dagis eftersom de ska borja skola nu sa slutar de pa dagis. De fick varsitt diplom. Pa Mias stod det: "Thank you for always helping" och pa Tovas stod det: "We loved your dancing during dance and movement time"

Annars sa har vi bank holiday har den har helgen sa de ar familjetider.. vi har inga planer direkt men vi hittar nog pa nat.

Och tack alla som tanker pa oss.. Tova blev frisk samma dag sa det var skont. Det anda positiva med magsjuka det forsvinner lika snabbt som det kommer.

Kommentarer
Postat av: Mamma

IKEA Du kanske skulle börja jobba där då får du

ju vara där VARJE DAG?

2008-08-23 @ 21:10:04
Postat av: Sara

Jag har funderat pa det faktiskt! ;)

2008-08-24 @ 10:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback