Vecka 48 - Nu kommer Sandra!!

Sondag
Idag var vi hemma hos Mama Ladi som fixade lunch till barnen och gav barnbocker till bade Mia och Tova. De gillade de verkligen! Pa hemvagen hoppade vi in pa IKEA och kopte pepparkakor som vi kunde ta med oss hem till Svenska Mammor traffen.. Sedan sa bar det av hem till Christina, Adam, Peter och Elias. Det var sa trevligt och barnen hade jattekul. Nu ar det kvall och jag ar helt slut sa ska stada, diska och fixa lite infor imorgon och sedan ska jag lagga mig och sova! zzzzz

Lordag
Elinor kom igar kvall och sova over och sedan sa har vi bara slappat hela dagen.. tog en promenad till Broadway och kopte blojor och lite mat. Sedan gjorde vi pannbiffar, med sas och potatis. Mums.

Fredag
Sa skont att det ar fredag! Vet inte omd et blir nagon VC for har inte hort nagot. Kanske blir pa mandag istallet. Jag uppdaterar sa snart jag vet....

Torsdag
Kat & Ava kom forbi pa kvallen och lekte. Mia och Ava alskar verkligen varandra. Det ar sa roligt att de har skapat en akta vanskap och inte patvingad bara for att jag och Kat umgas. Nar de skulle hem sa upptackte vi att Henry hade last in oss Sandra hade ju mina nycklar sa de kunde inte komma ut. Sa de fick klattra ut genom fonstret! Ha ha

Onsdag
Nu pa morron sa akte Linda & Co hem igen.. : ( Det var verkligen kul att ha dem har och det funka hur bra som helst med sovplats och sadar. Och det var sa trevligt att prata pa kvallarna och jag hade tur- de lagade mat till mig varje kvall!
Onsdag kvall... jag har precis lagt pa luren- hade telefon intervju for ett jobb i Sverige. Det kandes bra och nu ska vi ha video konferens pa fredag sa hall tummarna for mig alla!

Tisdag
Mycket att gora pa jobbet plus att det ringer jatte manga som vill traffa mig pa intervju.. men tyvarr sa kan jag inte komma ifran for tillfallet. Det ar hektiskt har! En glad nyhet iaf ar att min CV har blivit skickad till en arbetsgivare i Sverige sa forhoppningsvis sa ringer de mig och ger mig jobbet!!! Linda lagade mat till oss nu pa kvallen- jattegott!
Sedan fick Henry och Frida ett ryck och bestamde att de skulle ga till ChinaWhite och festa.. jag horde nar de kom hem sadar vid 3 tiden..

Mandag
Jatte trott idag.. det var antagligen rod vinet vi drack igar.. men gott var det! Denna veckan kommer vara valdigt busy pa jobbet for min kollega ar pa semester.

Vecka 47 vi ar sa populara nu kommer det annu flera besokare

Sondag
Vi bestamde oss for att aka in till Svenska Kyrkans julmarknad idag och det var sa trevligt. Jag kaka en raksmorgas a drack gott kaffe. Mia och Tova kaka 2 korv med brod. Sedan var det tankt att vi skulle aka direkt till kusin Tossins dop men tyvarr sa missa vi det! Oj da det var ju inte sa smart. Alla var arga.. : (  Vi kaka god Tacos som Linda & Co hade fixat. Vad skont nar nagon lagar mat till en! Tack..

Lordag
Idag hade vi verkligen fullt upp. Pa morron nar jag vakna sa stada jag hela lagenheten eftersom det behovdes! Sen pa med alla klader, min och barnens och ivag hela familjen + Henrys 2 andra barn till barnkalas hemma hos mari. Aina fyllde 1 ar! Det var jatte trevligt dar och kul som vanligt att prata svenska och ata goda pepparkakor.
Linda & Co anlande runt 7pm och vi at en jattegod middag som Henry hade fixat. han kan om han vill min man!!

Fredag
Igar kvall kom Elinor och halsade pa i nagra timmar. Det ar inte klokt men det tar henne nastan 2 timmar att komma hem till oss fran var hon bor, och 2 timmar att ta sig hem igen. Sa det kanns ju lite rutten for man har ju inte sa mycket tid att ses da..
Idag borjade jag jobba redan klockan halv sju! sa har sitter man nu klockan 8 och det kanns som man har varit har hela natten. Idag ska jag hem och stada och fixa lite eftersom Linda & co kommer imorgon och halsar pa. Hoppas vi far fint vader sa att vi kan promenera i Hyde Park.

Onsdag - sa ar det att vara mamma...
Inatt vaknade jag av att Mia grat och sa att hon hade ont i orat. Sa jag gav henne lite alvedon och sedan pa vag tillbaks till "mammas sang" sa snubblade hon rakt in i var tragavel och sklog i nasan och borjade bloda nasblod! Hjalp! Det var inte sa kul.. fick sitta med is i en halvtimme.  Da vaknade sa klart Tova som inte ska vara med nagon annan en sin mamma for tillfallet. Efter ett tag sa gick hon med pa Henry. Sedan grat Mia konstant i 3 timmar och nar hon somnade helt utmattad tillslut i min famn sa skulle jag ju tyvarr ga upp och kla pa mig eftersom jag maste aka till jobbet. Ja ,sa ar det att vara mamma..

Nu ar det eftermiddag och jag har akt hem tidigt fran jobbet eftersom H inte kunde vara hemma med Mia. Han maste jobba. Jag tar val lite tvatt och annat.  

Tisdag
Jo, vi hade ingen el har i Mill Hill under helgen........sa kunde inte uppdatera bloggen. ; )
Sedan fick jag magsjuka i lordags natt och kunde inte ta mig ur sangen under sondagen.

Igar var jag hemma fran jobbet och vilade upp mig och stadade saklart efter helgens besok. Sara var ju hos oss och halsa pa. Hur harligt som helst. Vi hade en heldag for oss sjalva i Fredags nar jag var ledig fran jobbet och barnen var pa dagis. I lordags sa gick vi en lang promenad i Hyde Park och pa kvallen sa skulle jag och Henry ga ut eftersom Sara erbjudit sig sa snallt att vara barnvakt. Men tyvarr sa vande sig magen ut och in sa det blev inget med det.

92801-77
Sa har ser det ut nar jag ar hemma- bada 2 sma flickorna som blodiglar pa sin mamma!


Vecka 46- ännu mera besök

Torsdag
Nu var man i stadar tagen igen. Tova och Henry hjalpte till sa jag ar mycket tacksam! Tova gar mer och mer i sin mammas fotspar. 

92801-78

Vi var pa foraldramote idag. Det gick bara bra. Inget att rapportera. Snalla barn. Maste bero pa bra foraldrar eller??

Javisst, varfor kan man inte fa skriva sina egna kommentarer!

Onsdag
Jag fortsatter att soka jobb i Sverige men inget napp annu sa lange. Hoppas hoppas att nagon hor av sig snart! Nu ar jag ledig imorgon och pa fredag sa det ska bli sa skont ,sa skont. Imorgon kommer Sara!! och halsar pa oss.
Och sa ska vi ut pa svenska mammor middag pa kvallen- det blir roligt att ga ut och ata tillsammans utan barn- plus att man kanske kan ta lite vin till maten for en gangs skull!

Tack min bastis for en sadan fin kommentar! Det varmde.. xx

92801-76
Tro det eller ej, men har sitter systrarna Balogun under hela filmen och tittar pa Alla vi barn i Bullerbyn!

Mandag
Mia blev sjuk igar.. 39 i feber.. Jag ar pa jobbet och Henry ar hemma med lilltjejen.. Nej sa var det inte alls... nar jag ringde hem till Henry sa hade Mia tydligen rusat in pa dagis och ville inte stanna hemma alls. Hon madde battre ikvall sa det var val bara endagars feber. Vi har precis last 3 sagor och titta pa alsklingsfilmen- Alla vi barn i Bullerbyn


Vecka 45 - Nu far vi besok!

Sondag- Idag ar det Fars Dag i Sverige
.. sa vi gratulerar morfar. Grattis Pappa pa Fars Dag om du laser pa bloggen. Och sa klart grattis till Pappa Henry med som ar sa alskad av sina 2 sma flickor! XXX

Lordag
Igar kvall sent kom Nicole och Fabian hit. De hade med sin julklappar till Mia och Tova- jag ar jattenyfiken! I morse sa gick vi (jag nicole fabian mia och tova) till lekparken och lekte lite och sedan en promenad hem igen. Mia cyklade hela vagen. En gang sa hon "Mummy I am tired" Jag sa det var ju valdigt konstigt eftersom jag hade puttat pa hela vagen! Resten av dagen gick at till att aka hem till Henrys syster pa deras 10-ariga brollopsdag. Jag korde dit och hem eftersom Henry inte mar bra annu. Det givk ju bra forutom att man fick hora en massa kommentarer om att man korde som en tjej. Jag ar ju en sa varfor inte!?

Fredag
Idag var jag ledig fran jobbet sa det var hur skont spm helst. Pa morron sa stada jag hela lagenheten eftersom Nicole och Fabian kommer sa maste det ju bara rent. Sen akte jag och Henry till doktorn med Hemry som fick starkare antibiotika och fick dessutom ta lite tester. Sa hamtade vi Malin och Rakel pa tuben och akte hem till den nya svenska mamman i Mill Hill. Sedan spenderade jag och Malin eftermiddagen tillsammans och sa hamtade jag flickorna fran dagis. Nu sitter jag och vantar pa gasterna.

Torsdag
Nej usch.. Henry ar jattesjuk och jag maste gora massage ovningar pa ryggen vid lungorna sa att slemmet kan hoppa upp. Inte alls kul. Imorgon maste vi ga till GP igen for antibiotican har inte funkat. Nu ringde min kompis Elinor oxa och sa att hon har halsfluss. Vad ar det som hander??

Onsdag
Har precis kommit hem fran Brent X dar vi traffa Josse. Hon har stor mage nu.. Vi at lite mat pa John Lewis, inte sa exclusivt men det ar billigt och bra mat for barnen. Plus nara till toa om Mia maste kissa. Nar vi satt dar och at sa satt ett par nara oss och Mia och en annan pojke holl pa att leka i narheten. Da sa de till dem att de inte fick vara dar. Jattesura! Alltsa vissa manniskor ar ju bara for trakiga..
Efter vi atit sa gick vi till Marks and Sparks och kopte en ny pyjamas till Mia. En rosa med en prinsessa saklart. Vi tog en svang in pa Polarn och Pyret oxa. Mia alskar att ga in dar for det finns en brio tagbana som alla barn kan leka med.
Idag pa jobbet var det hur lite som helst att gora. Och sa hade vi bokrea med. Det var bra och framforallt billiga bocker. Jag kopte en fin liten bokvaska med 4 st bocker till Mia och Tova. En bestallning till Malin och sa unnande jag mig sjalv en bok med Trinny & Susannah. Den ar riktigt bra.

Tisdag
Jag vill vara hemma och sova i min sang och inte gora nagot alls. Tank att det kunde man gora innan man hade barn.. bara ligga dar och sova sova sova tills man vaknar alldeles av sig sjalv.

Mandag
I gar kvall blev Henry riktigt sjuk. Hog feber och hosta. Lite orolig blev jag allt eftersom han har ett hal i sin lunga (efter att han var forlamad) sa han kan latt fa ner vatska dar. Och det ar ju farligt. Jag har bokat tid till honom hos doktorn nu pa morron sa hoppas att det inte ar allvarligt. Tova, Mia och jag ar oxa forkylda men jag sitter pa jobbet och de andra tva ar pa dagis. Livet maste ga vidare trots att man inte mar 100%.

I helgen far vi besok av Nicole, barnens gudmor, och Fabian hennes pojkvan (som Mia avgudar). Det ska bli sa roligt att traffa dem. Det blir en blixtvisit den har gangen. De aker redan pa mandag tror jag.