Vecka 26

Sondag
Pa morgonen tog vi det lugnt, eller nja.. jag stadade och lagade mat och fixade i lagenheten och de andra tog det lugnt! ;) Sedan akte vi hem till Mama Ladi och grattade henne pa hennes fodelsedag.. men hon var lika otacksam som vanligt.
Pa eftermiddagen sa kom Anna en ny au-pair och halsade pa och hon var verkligen en jattego tjej sa henne ska vi anstalla nu i nagra manader eftersom Jenny aker hem. Sen far vi se om vi bor kvar har eller om vi flyttar och har en live-in au-pair. Vi far se..
Jenny var barnvakt ikvall sa jag och Henry gick till the Orange Tree och at pubmat och tog ett glas vin- det var underbart gott. Sen promenerade vi i omradet det ar sa fint , gront och det kanns som landet.. jag onskar att jag hade rad att kopa ett hus dar! Sa lange jag inte vinner pa lotto sa gar det nog inte- £1,200.000 kostar de flesta hus. 

Lordag
Ojda vad veckan har gatt fort! Jag har inte alls hunnit med att uppdatera heller. Nu idag sa har vi varit pa ett fullsmockat Brent X och kopt en fodelsedags present till Mia som ju fyller ar pa Onsdag. Det ar dessutom rea nu sa typ hela nordvastra London var dar och shoppade. Regnet oste ner utanfor sa det kandes anda ratt sa bra att vara inomhus. Nu ar vi hemma och Henry han mar inte bra sa jag har lagat mat och nu slappar vi- det kanns som det ar host...
I fredags sa var vi med Elinor och sedan sa akte vi hem till Cat och Ava och halsade pa. Cats mamma var dar sa vi pratade lite om hennes ammnings kurs som hon varit pa. Hon ar ju bvc tant sa det ar alltid intressant att hora om nya ron.

Mandag
Idag sa akte vi till badhuset och simmade.. Mia och Tova borjar bli sa duktiga i vattnet nu och vagar flyta sjalva med armbanden. Det gick jattebra verkligen och nu ser man att de gillar att bada och att de lar sig lite nytt varje gang man gar. Sedan akte vi hem och Tova sov en stund under tiden som Mia vilade sa strok jag lite skjortor. Sedan kom Cecilia och Emil forbi och halsade pa. Vi snackade en massa om olika kulturer, England och om olika omraden i London.. Ikvall kom Cat och Ava forbi for bade Mia och Ava var uttrakade och Mia sa till mig- Mummy why do we have to stay inside for the whole day? Hmm vi var ju pa badhuset i morse och kom typ hem for ett par timmar sedan- ja barn de ar roliga. Tyvarr sa regnar det mycket for tillfallet sa man kan inte vara ute sa mycket.

Vecka 25 -Graset blommar och blommar! ;(

Sondag
Idag maste vi kopa glodlampor och sa ska vi halsa pa Jenny och Tobias i deras lyxhus..

Lordag
Efter ca 3 timmar i bilen for Helen skulle till Kumon och sen maste vi handla picnic och lunch sa anlande vi till Hyde Park. Packade ut allt ur bilen och letade upp alla harliga svenska manniskor! Midsommarstangen var inte sa stor det kan man inte saga men vad spelar det for roll? Vi dansade runt den iaf och Tova blev forskrakt  och borjade grina nar jag borjade dansa runt som en groda.. ja, mina barn de verkar inte riktigt ha forstatt det har med den svenska midsommar traditionen annu.. ;) Vi at god picnic och efter ca 2 timmar akte vi hem for det verkade som regnet var pa vag tillbaks och mycket riktigt det borjade osregna och val hemma sa kom askan.
Jag fick varldens allergi attack sa Henry lagade middag at oss alla - ja da kanns det verkligen bra!

Fredag
Idag blev vi bjudna hem till Cecilia som bor i East Barnet. Cecilia lagade jattegod korvstroganoff med pasta och mina barn at jattebra. Det ar sa harligt att mina barn ater allt och ar tacksamma for maten de far- men det vet man ju aldrig med barn.. nasta vecka kan de ju vanda och de borjar bli krasna.. :) Efter lunch blev det kaos for alla barn var sa trotta och brakiga -sarskilt mina barn sa in i bilen och sa korde vi hem. Vagen hem till oss ar riktig landsvag sa mysigt. Nar barnen vaknade promenerade vi till bibblan och var kulturella. Jag fixade lanekort sa att vi kan lana bocker och dvds. Mia tyckte det var roligt. Nar vi kom ut ur bibblan tankte vi ga till parken men himlen var svart sa vi tog en rask promenad hem och precis nar vi gick in genom dorrarna sa oppnade sig himlen och regnet oste ner Phew! Da oppnade vi glass paket och kakade jordgubbar- Malin & jag och barnen. Glad Midsommar!

Torsdag
Nu ar det helg igen! Harligt och snart midsommar.. vi aker val hela familjen till Hyde Park pa lordag och firar svensk midsommar med alla fulla svenska ungdomar.. :) 

Mandag
Japp idag klockan 8am sa slangde jag mig pa telefonen och ringde till GP och fick en tid for att fa recept pa min allergi. Tydligen skulle jag kommit for ett par veckor sedan innan det blev sa har allvarligt.. jag tror de sa samma sak forra aret men jag tanker typ samma sak varje ar att det sakert inte ar sa farligt. Nasta ar paminn mig garna om hur jobbigt det var i ar sa att jag kan borja med ratt medicin i tid. ;) Nu har jag iaf ogondroppar, tabletter och nasspray sa hoppas att det blir battre snart.
Pa morgonen var vi bara hemma och i eftermiddags akte vi hem till Cat  & Ava. Vi gick hela vagen till ponden och matade ankorna det tyckte barnen var kul och bra motion for de gick hela vagen. Aven Tova hon var sa duktig.


Vecka 24 - Nu ska vi boka semester!

Lordag-Sondag
Slappa slappa slappa

Fredag
Idag pa morgonen sa var vi pa sjukhuset med Mia och hennes urinvagsinfektioner. Jag fick kora runt i 20 min! for att fa en parkering- man tror inte det ar sant att det inte ens finns parkeringsplatser pa sjukhus. Nu ska vi gora ett ultraljud om ett par veckor och kolla om allt ar ok inuti. Sedan pa hemvagen sa hade jag jobb/lone forhandling och det gick bra och sa akte vi till brentan och shoppade lite mjolk och annat.
Pa eftermiddagen sa blev vi bjudna till Topsy Turvy. Cat ville ga dit med Ava istallet for ett barnkalas. Det var en perfekt dag att ga dit for  inte alls mycket barn. Vi stannade sakert i 3 timmar! Sen blev det McDonalds till middag och sa akte vi alla hem efter en toppen dag.. pappa kom hem sent sa jag slappade och kolla pa Big Brother.
Sjalv haller jag pa att do- min allergi ar sa jobbig!

Torsdag- Idag fyller Ava 3 ar hipp hipp hurra!
Efter jobbet akte vi hem till Ava saklart eftersom hon fyller ar idag. Jag hade varit pa Hamleys pa lunchrasten och kopt presenter sa vi hade ett litet kalas. Barnen lekte sa bra.

92801-85

Tisdag
Idag jobbade jag ju bara halva dagen eftersom Tova skulle till specialisten med sitt ben vid 2pm. Jenny kom in med bada barnen till mitt jobb och sa akte jag och Tova och motte Henry vid sjukhuset. Direkt nar vi kom in sa fick vi traffa lakaren som hade fatt ett aterbud fore oss sa det var ju toppen. Han tittade pa Tovas ben och tyckte att det blivit lite battre sedan sist  och eftersom hon fortfarande vaxer , det stor henne inte osv. sa ville han ge det ett ar till att fixa sig sjalv. Lakaren trodde att det nog blir bra anda utan att vi behover operera. Vi ska halla ett oga pa det och ga pa aterbesok varje ar. Sa det var ju verkligen underbara nyheter!! Innan vi gick sa fick vi en tid i Juni 2008 sa det ar sa skont.

Nu kan vi antligen borja planera varan svenska sommar semester! :)

Mandag
Idag hade jag och Cat trakigt och kunde inte hitta pa nagot roligt alls sa Cat bjod oss pa restaurang och vi at gott sen sa tog vi tag i vara liv och akte till lekparken med tjejerna som lekte i 3 timmar! Det var nog rekord for mig for jag tycker inte om att vara pa leplatsen det ar ju sa trakigt. Men Mia och Tova de tycker verkligen om det. Melissa, Holly och Luca kom oxa till parken och Christina med Adam och Elias sa det var fullt os och barnen var sa glada. Sen akte vi hem med Melissa och Holly och hade det trevligt och barnen badade tillsammans. Det var en lyckad dag.

Vecka 23

Lordag
Vi var stor familj idag sa det blev det gamla vanliga att aka hem till Henrys mamma och halsa pa. Dar fick barnen korv-frankfurters som de gillar. Pa morgonen sa ringde Ava och fragade Mia: "Can you come to my house today?" och da sa Mia: "I have to ask my mummy and daddy" Sen sa Ava till mig: "Can you drop Mia over please" Det ar sa roligt hur de bestammer och pratar med varandra.

Fredag
Idag akte jag och min a dottrar hem till Josse och Noah i Ealing och halsade pa. Stackars Josse hon ar inte van vid att ha 2 sma busungar hemma. Noah ar ju bara 6 manader sa inte precis vildisar som Mia & Tova. Sen korde vi hem och tvattade och stadade. Ikvall kommer Helen.

Onsdag
Trakig dag pa jobbet men nu har jag precis varit pa ASDA och handlat mat.. och det ar jatte sent- klockan ar typ 12! Sa har lange har jag nog inte varit uppe pa flera ar.. ;) Imorgon ska Jenny, Tobias och barnen aka till London Aquarium sa var tvungen att aka och shoppa lite picnic. Det blir ju iaf billigare sa an att kopa lunch darinne.

Tisdag
Idag var jag pa jobb intervju och blev erbjuden jobbet.. :) Jag berattar mera senare om det blir nagot.

Mandag
Trakigt vader igen!