Halloween

Idag gratulerar vi syster Anna som fyller ar Hipp hipp hurra pa hennes fodelsedag!

Antligen fick vi kla ut oss och ga och spoka.. ho ho ho.. Forst var vi pa Halloween lunch hemma hos Cecilia & Co och dar hann vi aven med lite pyssel. Nya nannyn var med och kolla in livet som svensk mamma i London. Ikvall var vi ute i minusgrader och "trick or treatade" med Melissa & Co och aven Cat & Co. Nu sover barnen och jag tankte hall i mig lite Bloody Mary och kolla pa skrackfilm.. ha ha ha  


Tova var en pumpa.. har med Sandra (nya nannyn) och Felix


Mia var en pirat tjej har pysslar vi


Stor koncentration


Tova kor hart med egen stil


Lediga Dagar

Nu ar vi lediga i 5 dagar och idag gick jag till mitt gamla jobb London borsen och halsade pa.. ah jag saknar alla dar sa mycket. Alla kande igen mig och fragade nar jag kommer tillbaks.. :-(
Fick lite goda nyheter oxa nar jag var dar.. Idioterna som jag hade problem med har fatt sitt straff. Den ena har blivit sparkad och den andra ska bli sparkad! OCH de har haft en karlekshistoria precis som jag sa!! Well what can I say people get what they deserve.. Skadeglajde den anda sanna gladjen!

Sen var jag och tjejerna och shoppade en ny topp till mamma Mia var smakrad sa roligt jag asgarvade hon hade roliga kommentarer inne i provrummet. Hon gillade saklart en paljett klanning som var ratt snygg men lite val kort for mig (ar ju medelalders!) Sen nar jag provade skor sa fragade jag Mia "vad tycker du om det har?" Da svarade hon "Mamma du har dina egna klader pa dig" Haha 

Glomde saga att nar jag hamtade barnen fran dagmamman igar sa hade Mia precis spytt i hennes hall.. stackarn sen sov hon i 5 timmar och vaknade och sa "Mummy I am better now.." och idag var hon helt aterstalld. Hon hade tydligen klagat pa ont i huvudet och ogonen.. kanske migran?? Kan barn ha det eller?? Men sen sager hon att hon fortfarande har ont i orat sa jag far val ga och halsa pa kara doktorn igen....

Lite uppdatering igen

Livet ar en dans pa rosor, men det ar en dans med svara steg.. sa det ar val lika bra att lara sig ett par svara dansteg sa kanske man kommer levande ur det har oxa!?

Sa i lordag eftermiddag traffade vi var nya nanny som kommer fran Halmstad och heter Sandra.. det ar nat med mig och tjejer fran vastkusten! Jag gillar dem bast maste jag saga.. sa nu ar hon anstalld och borjar nasta vecka. Ska bli skont med lite mera fritid och tid for mig sjalv.

Sen var det bestamt att jag skulle hem till Malin och kolla pa X-Factor men fick tag pa barnvakt sa jag bestamde mig for att ga ut i stallet.. det var ju inte igar. Sa pa med festblasan (eller nja jeans och svart troja men jag ar ju skitsnygg anda!!) och blanda lite drinkar och sen ivag till klubben. Det var riktigt kul att dansa och slappa loss lite och prata med folk om typ allt men inget riktigt seriost. Ragga faktiskt upp ett fotbollsproffs sa an finns det riv i tjejen! Hi hi hi

Jaha annars sa knallar livet som sagt pa i sin lilla lunk.. jag ska vara ledig i slutet pa veckan for Mia och Tova har lov fran skolan och i helgen ar det ju Halloween sa da skavi kla ut oss.


Beloningen

Det blev ju inget biobesok vi var ju sa sjuka.. men nu nar vi antligen blivit friska sa bestamde vi oss for att aka till IKEA, alltid bra for sjalen. Dar traffade vi Cecilia, Emil och Felix at middag tillsammans sen lekte barnen och jag smugglade ner barnens beloning i kundvagnen. Eller det gick ju inte att gomma den men men glada blev dem iaf. Nar vi kom hem sa ville Mia och Tova bara tillsammans och de var sa gulligt ni skulle sett hur de svettades nar de forsokte komma pa basta sattet att bara den stora klumpiga presenten.. vilket teamwork!! Sen byggde vi ihop och sa borjade de skriva och mala.




Mia har redan gjort klart for Tova vilken sida som ar hennes.. det ligger i slakten det dar med linjer! ;)


Take a look at yourself and make a change

En person sa till mig att om du ska bli lycklig maste du bli lycklig sjalv forst och inte forlita dig pa vanner och familj som ska gora dig glad och tillfreds.. och att det handlar om att hitta sin egen lycka. Ja det ar ju sant  och det later ju helt klart ratt och logiskt, men hur i helvete gor man det da? Forlat for tonen men det kanns sa himla meningslost ibland allt...

Nu mar vi lite battre

Jag har jobbat idag och barnen har varit i skolan.. fast det blev tidig kvall for bada sov redan vid 6pm men innan det hann vi med ett och annat:

Nar vi kom hem fran skolan fick vi besok av Cecilia & Co och aven Cat & Ava sa vi kakade Dora cupcakes som jag och barnen bakat tillsammans (det hann vi med efter skolan innan alla kom! Super Mamman eller??!)




Emil, Tova, Mia och Felix

Stackars oss

Som rubriken sager stackars oss! I fredags natt vid 3 tiden vaknade Mia och hade 40.1 graders feber det har faktiskt aldrig statt 40 pa den dar orontermometern innan bara typ 39.8 eller nat sa da blev jag ratt orolig. Pumpa i henne lite nurofen och calpol osv och sa somnade vi om. Hela lordagen var hon sjuk och hade hog feber men pa kvallen verkade hon lite battre. Sen under natten hade hon 40 grader igen och nu idag sa verkade hon battre bara 37.5 men i eftermiddags sa blev hon dalig igen sa jag akte till walk in centre det ar som akuten typ. Dar kollade de henne och sa att hon har oroninflammation och att det ar verkligen inte bra med 40 graders feber sa lange fy och smisk fick man sig en tillsagning. Nu sover hon sott i sin sang och hoppas nu att det blir battre.

Sjalv tror jag att jag har fatt bihaleinflammation sa jag ska ga till doktorn imorgon.. :(

Allt loser sig tillslut

Igar nar jag som vanligt satt och beklagade mig over mitt dramatiska liv sa sager min kompis till mig "Sara ga in och kolla den har bloggen istallet sa far du kanske lite perspektiv pa livet." Ja sagt och gjort satt och laste den har kvinnans blogg fran borjan tills idag det tog hela natten.. Hon ar mamma precis som jag, hennes son ar 3 ar.. och i maj i ar fick hon reda pa att hon har cancer som nu har spridit sig.. behover val egentligen inte saga mera. Livet ar jobbigt men vi ar ju iaf friska och vi har varandra. Allt loser sig tillslut pa ett eller annat satt.

Stressad, sjuk och elandig

Jag ar sjuk kanns som jag skulle kunna do men det ar ju inte sa allvarligt. Stanna hemma fan jobbet jag tror faktiskt inte jag varit sa har sjuk sen typ innan jag fick barn. Inte ens droger hjalpte! Sa har lag jag hela dagen och hade sa trakigt.. sen jag blev mamma har jag faktiskt glomt bort hur det var att stanna i sangen en hel dag det var ratt trist och ganska ensamt. Jag kolla pa nagra sana dar daytime TV ni vet sapor och annan skit..

Sen var det dags att hamta upp barnen fran dagmamma och skolan. Ikvall har i haft mysigt kollat pa Alvin and the Chipmunks barnen alskar den filmen och den har gatt manga ganger pa dvd:n men jag har faktiskt inte tittat pa hela filmen innan. Den var bra och rolig och det basta var att vi hade sa mysigt tillsammans och gosa i soffan.. sana stunder sa kanns livet anda vart att leva. :)



Barnen har samlat klistermarken till sina reward charts hela veckan och jag tror att beloning denna gangen ska bli ett biobesok.. vad tror ni om det? Da far jag ju oxa njuta lite av att barnen varit sa snalla.. ;)

Vi gar

Har gar vi till skolan en solig morgon. Mia och Tova med sina nya vinterjackor.. maste ju kopa  blaa till skolan och det var ju inte sa poppis men det ar harda regler som galler har.



Har annars inte hant sa mycket jag ar fortfarande jatteforkyld och igar natt hostade jag sakert i 4 timmar sen slapade jag mig upp tillslut och gjorde te (tyvarr var honungen slut) sen fick jag sova lite tills Mia kom in och vackte mig och gnallde och sa att hon hade ont i orat. Ja som sagt vi ar en liten sjuk familj for tillfallet men vi hoppas att vi snart blir friska. Ikvall ska jag kolla pa Super Nanny och ta det lugnt.

Reward Charts

Ikvall har jag varit en duktig mamma och lagt mina barn tidigt och sen satte jag mig ner och gjorde egna reward charts.





.. sa nu ska har samlas klistermarken och sen efter 5 stickers sa far de en surprise - forslag??

Ny (sjuk) vecka

Nu har jag och barnen akt pa en dunderforkylning sa det ar lite sjukstuga har.. men vi kampar pa gar till jobbet och dagis och skola anda.. sa ar det ju.. livet maste ga vidare har far man inte vabba for sjuka barn och nar man sjalv ar sjuk far man ta lite droger och ga till jobbet anda.


Keep calm and carry on

Jaha sa var den har veckan nastan slut da.. vi har varit lite smasjuka. Tova har hostat valdigt och jag och Mia har varit forkylda. Men vi har kampat pa som vanligt gatt till jobbet och skolan men jag tror att alla langtar efter helg nu.

Idag efter jobb och skola akte vi hem till Melissa och Holly och lekte och at middag. Det var sa kul att traffa dem.. det hander inte sa ofta nu for tiden nar vi inte har nan bil.

I morgon ska det vara buss strejk har i London och sjalvklart sa ar var kara buss 240 med i strejken.. (vilket svek!) sa vi maste ga hela vagen till skolan, sen maste jag ga hela vagen ner till tuben vilket ju inte ar sa himla roligt. Efter jobbet maste jag sen ga med Tova hela vagen upp till skolan och sen med bada barnen hem... de som strejkar tanker verkligen bara pa sig sjalva. Jag tror dessutom de tjanar typ £27,000 om aret sa vad klagar de pa????



Jag tror jag glomde saga att nar Malin flyttade ut sa fick jag en valdigt fin present av henne som star i mitt kok och ar vacker.. kanns ju som den passar ratt bra just nu!

Glada barn


Jag forsokte gora Mias har fint innan skolan


Mia tar garna kort pa Tova

... och en dag utan barnen

Igar kvall var mina mamma kompisar har och kakade middag det blev god mat och vin och sen faktiskt inte en alltfor sen laggning.. ingen var direkt pa humor for att ga ut sa vi stannade inne. Malin stannade over natten och nu idag var Mia och Tova med sin pappa hela dagen sa jag hangde pa Malin och barnen till parken dar vi at en god lunch tyvarr var det svinkallt ute och jag var ju sjalvklart inte kladd att vara ute i sadan kyla att jag kanner mig fortfarande som en isbit. Men trevligt var det och sen hangde vi lite hemma hos Malin gjorde kladdkaka och drack chai te. Fast det kanns valdigt konstigt nar man inte har barnen med sig lite tomt maste jag saga... :(

Ikvall har vi kollat XFactor det borjar dra ihop sig nu och de ska valjas vilka som ska ga vidare till live show sa spannande.



En dag med barnen..





.. eftersom Mia hade ogoninflammation idag och absolut inte kunde ga till skolan (pga av dumma regler i skolan) sa fick jag vara hemma fran jobbet. Jag och Mia hade trevligt pa morgonen nar Tova var i skolan och gjorde picnic sen akte vi net till Chelsea till National Army Museum dar det finns en Kids Zone alldeles gratis ar det att ga in dar och det var jattebra. Henry foljde med eftersom han jobbar darnere och det verkade som barnen uppskattade det. Sen hangde Mia med pappa till jobbet ett par timmar det hade gatt bra.. :)










Jessicas fodelsedag (och andra mindre viktiga saker)

Idag fyller min kara van Jessica ar sa vi sjunger som vanligt.. kanns som vi borjar bli ratt bra pa det har med att sjunga.. :)

Efter jobbet igar akte jag och Tova hem till Cat & Co och fikade lite sen hamta vi Mia och sen traffade vi upp med Jess & Co och akte allihipa och gratulerade Jessicas syster som oxa fyllde ar.. Jessica hade gjort en supergod tarta som vi smugglade in pa IKEA dar vi forst kakade middag och sen sjong vi .. folk runt omkring tittade konstigt pa oss. Vada fodelsedagskalas pa IKEA??? Ha ha ja sa ar det nar man bor langt ifran varann da far man ta vad som bjuds.
Sen shoppade vi loss lite i mataffaren och sa korde vi hem barnen somna i bilen sa det var bara att bara upp dem.

Sjalv fick jag en lugn kvall. Jag kollade pa Super Nanny for lite tips verkar som man kan behova det just nu. Nasta vecka ar det tydligen om en singel mamma som gett upp totalt- kanske ser ni mig dar om en sadar 5 ar?? ;)

Idag var det super kallt ute och Mia insisterade pa att inte ta pa sig sina strumpbyxor sa efter ett tag sa jag och skyll dig sjalv men jag vill inte hora ett enda gnall om att du ar for kall ok.. (tyckte jag horde mammas rost i min egen dar men men det funkade ju pa oss sa far kora med samma taktik! :) och hon gnallde faktiskt inte men hon vagade val inte heller!

Har det inte gatt for langt?

Fru Garman



Laste precis pa Aftonbladet att det nu finns Fru Garman istallet for Herr Garman hemma i Sverige.. ja allt for jamnstalldheten antar jag men ar det inte lite lojligt eller??