Vecka 38 - Nu aker vi till Sverige!

Fredag
Jag har packat klart.. klockan ar 11pm och jag ska sova i nagra timmar innan vi maste upp igen. Imorgon aker vi till Sverige! Vi ses om en vecka! :)

Torsdag
Idag var jag pa Squaremeal Show med jobbet och stod upp hela dagen i hogklackat och nu har jag jatteont i fotterna + super trott.. Jag gillar verkligen inte att vara pa sana massor. Det ar urtrakigt och man maste vara sa himla trevlig hela tiden mot alla.. Nar det val var over sa fick jag vanta pa en taxi i tyo en halvtimme sa kunde inte hamta barnen fran dagis i tid och nar jag kom hem blev det kaos eftersom alla var trotta och hungriga. Sen upptackte jag att jag inte hade nagra blojor till Tova. Hon har nu en av Mias pa sig (som ar typ 3 storlekar for stor!).
Barnen sover i alla fall och jag forsoker stada och fixa lite for imorgon maste jag packa och sen aker vi ju vid 3.30 am pa lordag morron.
Henry korde sin mamma till flygplatsen idag och det hade varit en sak for sig- hon hade vagrat att lamna ifran sig sitt handbaggage, man far ju bara ha med sig valdigt lite och ingen mat, dryck etc, men det kande ju inte hon for sa efter typ 1 timmes brak sa gick hon med pa att ge till Henry. Ja, ja.. bara man inte blir san nar man blir gammal.. ha ha ha
Imorgon hoppas jag att Malin och Rakel kommer och lunchar med mig annars sa hinner vi inte ses och jag saknar henne. Plus att det var meningen att jag skulle ga ut med Svenska Mammor och ata idag men Henry fick ett jobb som han inte kunde tacka nej till. Sa ar det.. :(

Tisdag- Malins fodelsedag!
Idag fyller Malin ar- men hon ar i Sverige sa det blir inga grattis kramar dar inte- men vi tanker pa henne!
Som ni ser sa ar det en hel del med fodelsedagar i September! man hinner inte med allt.. :)

Mandag- Mamma fyller 50!!
Idag fyller mamma 50, men hon sitter for tillfallet pa en strand nagonstand utomlands. Grattis i alla fall! :)

Sondag- Brorsan fyller ar!!
Men han ar i Canada sa kan inte komma med tarta for det blir lite langt. Men har kommer ett stort grattis!


Vecka 37 Jobb Jobb Jobb

    
Mia, Tova, Mia vill ut till baten, Tova, Mia aker rutschkana

Sondag- En dagsutflykt
I morse sa akte jag mia och tova med tag till min kompis som bor vid ostkusten. Vi var tvungna att ta tva tag plus en taxi innan vi kom fram och mia maste kissa typ 10 ganger pa vagen. (anda negativa med att de inte har bloja- att man maste hitta toalett overallt) nar vi val kom fram sa var det super varmt och fint vader sa vi gick ner till stranden dar barnen lekte i sanden. Sedan turades mia och tova om att sova i vagnen innan vi akte hem igen. Det var verkligen en lyckad dag och vi kommer gora om det igen- men nasta gang tar vi absolut med oss pappa! Honom saknade vi alla- sarskilt mamma som var tvungen att lyfta vagnen alldeles sjalv upp och ner for alla trappor i detta icke barnvanliga london. Men det gick bra och Mia hon sa till mig hela tiden- "Are you ok my mummy?" Da mar man sa bra nar ens barn redan vid 2 ars alder kan tanka en sadan fin tanke!


92801-32
Segun, Helen, Tova, Kusin Tobi och Mia

Lordag
Alla barnen, mamma och pappa akte hem till kusin Tobi och hans nya lillebror. Han har inte fatt nagot namn annu for Bola och Seyi kom pa att Tobi hade fatt alldeles for manga namn sa det fanns inga kvar att valja mellan. Jag tror att han har en sisadar 20 namn. Stackars brorsan! Ha ha ha :)
Vi hade iaf trevligt men nu ar jag slutkord och ska sova sova sova. zzzzzzzzzzzzz

   
Mia tappa nappen innanfor stangslet. Hmmm.. Tova rider gung"renen".

Fredag
Idag mar jag battre sa det ar skont. Har precis atit en god fisk soppa. Mumsigt! Ikvall kommer Helen till oss och imorgon blir det ju fullt upp med alla barn. Vet inte vad vi ska gora men Henrys syster har ju fatt en liten pojke (och Mia & Tova fatt en kusin) sa vi ska val halsa pa och gratta. Pa sondag ska jag aka med barnen ut till kusten och havet och halsa pa min kollega. 

Torsdag
Nu ar jag tillbaks pa jobbet igen.. sitter har och snorvlar och tycker synd om mig sjalv. Min kolleagas lille pojke har fatt vattenkoppor. Men det ska nog inte vara nagon fara eftersom vi aldrig traffar dem. Nu ska jag ata lite lunch och senare idag ska vi aka till St Albans a hamta Helen fran hennes nya skola. Jag gillar St Albans- det ar en mysig liten stad ca 30 minuter fran Mill Hill.

Tisdag-Onsdag
Jag ar hemma fran jobbet och ar sjuk.. :( Influensa och tankte att det kunde vara skont att bara vila en dag och fa tillbaks lite krafter. Flickorna ar ju pa dagis sa det ar hur lugnt som helst har.

92801-21

Mandag
Sa var det mandag igen.. skont att vara pa jobbet for jag mar lite halvkass.. som om jag ska fa influensa. Ni vet nar man har ont i ogonen, snor i nasan och allmant om i hela kroppen. Men det ar bara att jobba pa. Om ett par veckor sa ska vi ju hem till Sverige och slappa sa det ska bli skont.

92801-31

Vilken fin bild pa Tova som Malin tog! xx


Vecka 36- Henry borjar bli gammal! :)

92801-28

Sondag
Idag var vi pa mamma pappa barn traff med Svenska Mammor, hemma hos Malin Fredirk och Rakel. Det var jatte manga som kom och vi hade hur trevligt som helst. Och barnen alskade det! Sedan eftersom tiden hade runnit ivag och ingen orkade laga mat sa akte vi (med Malin och Fredrik) till McDonalds. Barnen somnade direkt nar vi kom hem. Skont!
Jag och Henry har precis stadat i Mia och Tovas byra och lagt alla klader i ordning sa att Henry kan hitta pa morgonen.  
   
Lite kort fran mamma pappa barn traffen

Lordag- Henry fyller ar! HURRA HURRA HURRA
Idag sa ville Henry bara vila ut sig pa morgonen sa jag och barnen fick ta bilen och aka med Malin a Rakel (deras pappa var oxa trott) till Brent X och shoppa, sen akte vi vidare till IKEA efterosm jag skulle kopa en toasists. Vi at lunch dar med och givk och kolla in en vaningsang till oss och en garderob till Malin. Det var sa kul att ga dar med Malin eftersom hon och jag ville kolla pa samma saker.
Pa kvallen var jag och Henry ute pa The Orange Tree, en gastro pub i narheten av var vi bor och at. Det var mysigt och god mat och vin.

Fredag
Jag och Henry var ute pa pub- det berattade jag ju- och det var hur trevligt som helst. Tog minsann en gin & tonic! Och blev lite sma fnittrig.. :) Det blev i allafall bestamt att vi bada junde ha lite mera fritid utan barnen. Och att vi ska forsoka att ga ut tillsammans just sa, nagra timmar pa en pub, och umgas.
Sa jag tog chansen akte hem till Malin igar och snacka lite skit med henne. Forst sa kom de hem till oss, och kaka korv och snabb mackisar och badade alla tre tillsammans. jag har kort som jag ska lagga in sen ikvall.
Imorgon fyller Henry ar sa vi ska val gora nat kul pa dagen och sen sa ska vi ju ut och ata pa kvallen.

Tisdag
Idag kom Malin a Rakel in till stan och luncha med mig. Det var verkligen jattetrevligt att traffa bada tva. Sarskilt Malin saklart a prata strunt. Det var nog mest jag som pratade sa tack till Malin for att hon lyssnade sa bra! :)
Henry har en korning till Heathrow senare sa det betyder att jag maste hamta barnen pa dagis och ta bussen hem och det kommer bli lite jobbigt, men jag ar glad att det inte regnar iaf.

  
Mia & Tova i badet - Rakel busungen star upp! - Alla vande sig at fel hall nar jag skulle ta kort

Mandag
Tillbaks pa jobbet igen.. man far alltid en sadan dar mandags kansla.. :( Men snygg ar jag i alla fall idag. Har pa mig nya kavaj och kjol som jobbet har betalat for. Vi fick kopa en kostym var (sa blev jacka, byxor och kjol) pa Jigsaw - en bra och dyr affar med snygga klader. Det ar ju inte helt fel nar man inte behover betala sjalv!
Mia ringde mig i morse och pratade med mig i telefon nar de var pa vag till dagis och sa sa hon "I love you my mummy" Da ville man ju bara borja grata av gladje nar man far hora det! Hon ar sa gullig Mia. Valdigt omtanksam, om jag tex fragar om hon ar pa vag till dagis sa sager hon alltid "Yes, and Tova". Och Tova hon pratar inte annu- bara grymtar och gor ljud men inget som liknar ord annu. Antar att det alltid tar langre tid for barn nummer 2 eftersom alla andra redan pratar for henne.

Idag ska jag och Henry ga ut och prata om budget och annat sa Sandra har erbjudit sig att passa barnen nar dem sover. Det blir aldrig riktigt gjort om man ar hemma for man maste alltid gora nat annat.
Och just det rubriken- henry fyller ju ar pa lordag.. inte en dag over 30! Ha ha ha