Vecka 34 Nu flyttar vi!

Onsdag
Idag jobbar jag som vanligt men direkt efter jobbet sa aker jag ner till Henrys jobb och overaskar honom! Jag har namligen fatt biljetter till Arsenal matchen ikvall! Henry kommer inte tro det ar sant. Det blir en perfekt tidig fodelsedagspresent.. och jag far njuta av presenten jag med! Anna ska vara med barnen hela dagen och kvallen sa jag hoppas verkligen att det gar bra for henne. Barnen har ju varit lite vilda med henne.. :(

En annan glad nyhet ar att vi har skaffat en live in au-pair.. hon heter Jennie och kommer till oss den 7 September. Det ska bli sa spannande!

Mandag
Idag var det bank holiday har i UK sa Henry var hemma med oss hela dagen. Vi gick till parken och traffade Mose och hennes lilla familj (hon ar svenska hennes man ar nigerian) och Cat, Robert och Ava kom aka forbi en stund. Sedan akte vi till Homebase och inhandlade en massa stadgrejer och tejp att klistra igen alla flyttlador med. Ikvall gjorde jag en kottfarspaj som smakade mums!

Pa lordag flyttar vi sa nu borjar det verkligen narma sig- kanns konstigt att lamna lagenheten vi har ju bott har i 4 ar.. men vi far ju leva lyx ett tag i ett stort hus med fin tradgard.


Grattis Tova!

Nu ar jag 2 ar!!
image183

Idag var det Tovas 2-ars dag och vi vaknade alla tidigt sa till Tova att hon skulle latsas sova pa sangen (vilket Tova inte tyckte var sa himla kul sa hon blev ganska arg!) men sedan nar hon sag alla presenter och nar vi sjong "Happy Birthday" sa blev hon sjalvklart glad igen. Av mamma & pappa och storasyster fick hon en alldeles egen bla scooter, ett litet kok och en massa dockleksaker.. hon bras pa mamma och alskar att leka med dockor. har kommer lite kort fran morgonen:

image174
image175

Sedan sa akte vi ovh hamtade farmor och tog bilen till Willows Farm det ar som en stor bondgard med en massa roliga saker som hoppborg, stutsmattor, karuseller, bondgardsdjur och annat kul. Jag hade aldrig varit dar innan sa det var kul och verkligen vart besoket. Tova hade en toppen dag!

image176

image177

image178

image179

image180

image181

image182

image184


Vecka 33 Vi ska flytta!

Onsdag
Nu sa ar det bestamt att vi ska flytta in i en av Henrys slaktingars 3 sovrumshus har i Mill Hill och bo dar fram tills vi far vart egna hus nar kopet ar klart.. vi hade sadan tur att familjen precis flyttat ner till Nigeria och huset star tomt. Alla kan pusta ut vi blir inte hemlosa!

Sa nu haller jag pa att sortera i var lagenhet och slanger sa mycket jag kan (innan Henry kommer hem fran jobbet annars far jag inte slanga!) och organiserar sa att det ar latt att lagga i flyttlador. Vi flyttar nasta vecka sa det borjar dra ihop sig.
Samtidigt sa haller jag pa att hitta en live in aupair och komma in i mitt nya jobb.. ja sa ar det nar man ar business woman och mamma.. vem sa att man inte kan ha en karriar och ta hand om familjen samtidigt jag tycker det gar ratt sa bra! ;)

Mandag
Idag sa traffade vi Cecilia och Emil pa IKEA Edmonton och lekte och at goda kottbullar. Emil ar sa sot han har fatt jattelangt blont har- gud vad man saknar nar flickorna var runt 1ars aldern. Da ar de sa gulliga nar de precis borjar ga och inte vill bestamma sa mkt sjalva.. vi kopte ett sadant dar nattspoke till Mia eftersom hon gillar att ha lampan tand pa natten. Tyvarr sa fanns inte den rosa sa hon fick noja sig med ett blatt spoke. Resten av dagen var vi hemma och jag slangde massa gamla lakan och annat. Tank sa mycket skit man sparar pa som man aldrig anvander!


Nostalgi trip

Jag laddade ner en massa bilder fran min mobil och hittade dessa sota korten pa Mia & Tova:

image173

image172

Vecka 32 Tiden gar sa fort...

Fredag
Jaha sa var det fredag igen da.. tisdag-torsdag jobbade jag ju som vanligt och det gick bra. Borjar lara kanna kollegor och mera insikt om saker och ting. Kul ar det iaf..

Idag var vi hemma pa morgonen med Henry som tog lite sovmorgon och sedan gjorde jag lucnh och sorterade in alla Mia och Tovas konst i en parm.. snart ska vi ju flytta sa jag forsoker att organisera mig sjalv lite grann. Ava och Cat kom forbi en stund och sedan akte vi och traffade Christina, Adam och Elias i parken.

Mia klattrar i trad
image171

Tova alskar att gunga men blir ratt sa arg (se nedan) nar man fragar om hon har gungat klart- da sager hon bara "higher higher"
image170

Igar kvall sa traffades jag och Josse pa IKEA vid 21.30 pa en fika. Det var ett litet impulsmote men verkligen trevligt! Det var hur packat som helst nar jag kom dit jag fick kora runt och leta parkering- tro det eller ej! Sedan kopte jag lite burkar till koket och nya skarbrador.

Mandag
Forra veckan sprang ivag totalt och jag har precis upptackt att jag inte uppdaterat bloggen pa en hel vecka! inte bra jag far bli battre pa det dar..
Tisdag-Torsdag jobbade jag ju och det var trevligt chefen var dar sa vi gick igenom en del saker, larde mig lite mera om programmen vi saljer och aven mera om olja och gas industrin- intressant. Sedan tog jag med mig min laptop hem over helgen sa nu kan jag internetta overallt varsomhelst i huset och det ar toppen!
I fredags var vi inne pa mitt gamla jobb och kakade lunch- jag fick kort och ett super fint armband i silver som avskedspresent. Sedan akte vi hem och gick till parken och lekte en stund och sa avslutade vi dagen med middag hemma hos Cat & Co..
Lordag var Elinors fodelsedag sa hon kom hem till oss pa eftermiddagen men forst han vi med lite shopping, jag kopte ett par nya jeans, skor och en ny topp till kvallens fest sa att jag kunde se riktigt snyyg ut. Innan vi gick ut tog vi lite drinkar har hemma och sedan in till nattklubb som Elinor bokat in oss pa VIP lista sa det var ju bra. Tyvarr sa vaknade vi alla pa sondag morgon och hade varldens trakeps. Och sjalv somnade jag inte forran vid 3am och sedan upp igenb vid 6.30am nar Mia vaknade. Det var lite jobbigt igar men man overlevde- som mamma sa gar ju livet vidare aven om bade Elinor och Henry slappade hela dagen sa fick jag fixa anda.
Idag har vi bara varit hemma och en stund i parken dar jag gav barnen medtagen lunch tyvarr sa blev vi attackerade av en hund som smaskade i sig allt och jag blev super arg och tvingade hundagaren att kopa lunch till tjejerna!! 

image169
Nu ar det sommar! Tova med bilnycklar och pappas solglasogon.

Vecka 31- Vi langtar till Sverige...

Mandag
Idag var det fint vader igen- jag tror sommaren ar har nu! Harligt.. :) Vi gick till parken i dag pa formiddagen och lekte lite.. sedan var vi hemma hos Cat och Ava pa lunch och nu ar vi hemma igen och tittar pa Little Mermaid 2.

Jag (Mia & Tova hjalpte till ett tag men det blev lite val kladdigt!) har forresten malat om tjejernas bord- Mia bestallde rosa farg sa klart:

image168
... och jag kan se pa kortet nu att vi nog behover mala om vaggen oxa!! ;)

Mia hon pratar mycket om Sverige och sager att hon vill aka till mormor och grandpa.. fraga mig inte varfor hon sager mormor pa svenska och grandpa pa engelska.. jag sager ok vi far kolla om det finns nagra billiga biljetter. Let's just go now mummy sager hon da.. ja det ar inte latt att forklara att det tar lite langre tid an sa...