Hon förtjänar hela himlen

Jag satt och kollade runt lite pa YouTube och sprang pa den har laten och den ar ju sa fin.. och den har skivan ar faktiskt en av de fa skivor som jag inte lyssnat sa mycket pa. Maste nog kopa den nar vi aker till Svea. Jag ALSKAR Lisa Ekdahl maste jag saga.. hon har alltid nan bra text som passar in pa just hur man kanner sig.

Hon är inte nåt man får,

hon är nån man ska förtjäna

Du höll henne aldrig högt,

du låg aldrig nere på knäna

Hon är inte nåt man har,

inget att förfoga över

Du sa att hon var så svår,

men klagar för att det är över


Löftet hon gav var aldrig att vara i ditt våld, att stå under din kontroll

Löftet hon gav rörde något annat,

men jag antar att det inte längre

spelar någon roll

För hon kommer aldrig mera hit

Jag ska försvara henne om jag kan

För hon förtjänar hela himmelen

Och en mycket bättre man


Du sa att du är beredd,

att va storsint, att förlåta

Vad svarar man på sånt,

ska man skratta, ska man gråta

Du som gjort henne så illa,

ska du kalla henne brottslig nu?

Om hon någonsin ska förlåta,

är det hon, inte du


Löftet hon gav, var aldrig att följa dina nycker

Att ingå i ditt spel

Löftet hon gav rörde något annat,

så nu kan hon inte klandras

Hon gör inte något fel

För hon kommer aldrig mera hit

Jag ska försvara henne om jag kan

För hon förtjänar hela himmelen

Och en mycket bättre man


Du sa att hon var så svår,

rent omöjlig att förstå

Det kan nog tänkas du har rätt,

mellan er två var det så

Men nu vill du åberopa brott

Och nu säjer du i raseri,

att den förräderskan har gått

Jag säjer hon har gjort sig fri

Hon har gjort sig fri

http://youtube.com/watch?v=_djtld5IWIs&feature=related 


Uppdatering

Oj oj nu ar det mandag igen och ingen uppdatering pa flera dagar.. i helgen har vi haft det busy busy:

I Torsdags sa var det den varmaste dagen pa aret (so far) sa jag och Malin tankte vi kunde aka till Hampstead Heath med barnen och bada i en liten pool som finns dar.. den ar grund och perfekt for barnen att plaska i.. tyvarr hade resten av London tankt likadant sa nar vi kom fram var det ca 2000 barn i poolen vilket ju ar lite laskigt. Jag sa strangt till Mia och Tova: Nu tittar ni pa mig och lyssnar- ni gar aldrig harifran med nagon annan an mig aldrig aldrig och de bara nickade med skramda ogon.. det ar ju som sagt lite laskigt att slappa ivag dem i sadana situationer men de maste ju lara sig och det ar bra for dem att veta hur de ska hantera sa manga manniskor. Det gick bra men jag och Malin var pa helspann med hokogon.
Sen skulle Tova upp och klattra i en klatterstallning men tyvarr var den for typ 6aringar och nar jag sa till henne att hon maste komma ner "Tova you cant do it" sa skrek hon tillbaks "Mummy I CAN do it!!" Ja ni som kanner Tova vet ju hur hogt hon skriker och ALLA i parken tittade pa oss. Sa hon tog sig ut pa ringarna och minsann halvvags over sa upptackte hon att jag nog hade ratt anda. Problemet var att hon var uppe i luften men tillslut sa fick jag ner henne. Phew..
Efter den parsen sa gick vi till farmen som ligger mitt i stan, och tittade pa getter, hastar och en stor gris. Tova alskar djur men Mia ar lite mer forsiktig.. hon har val tagir efter sin mamma! 

Sen pa kvallen sa anlitade jag och Malin var nanny och gick ut och tog en drink pa The Orange Tree.. mmm det var harligt att sitta och slappa efter en lang dag med 4 barn. 

I fredags var det mammatraff pa N20 (ett softplay) sa vi akte dit och traffade Cecilia och Lina med barn. Det var trevligt vi stannade pa lunch och sen akte vi en stund till Cat & Ava som antligen var tillbaks fran holiday. Mia & Tova fick en sot spansk klanning som de alskar. 
Sen var vi pa Brentan ett par timmar Jessica skulle fixa ogonbrynen innan hennes brollop sa jag och 3 barn gick till McD och kakade glass. Det blev ett besok pa POP oxa saklart. 

Pa lordagen vid 11am sa var Mia och Tova bjudna pa Scooby Doo kalas hemma hos William sa Malin korde dit mig (Henry skulle ju tvunget ha barnen innan kalaset och visste ju minsann inte nar han kunde lamna av dem men men) sa jag var en stund ensam pa barnkalas men sen kom mina sma sota tjejer antligen. Vi hade sa trevligt att vi stannade anda tills 8pm och under dagen hann jag med att dricka mycket gott vin och mumsa pa grillad kyckling. Det var helt otroligt alla barnen lekte hur bra som helst och vi vuxna kunde bara sitta och njuta av sommaren. Det ar skont nu nar barnen borjar bli aldre..

I sondags var vi bara hemma for vi var trotta vi vaknade vid 9 och sa gjorde jag Full English Breakfast som barnen alskar. Sen var vi i parken en stund men det var jattevarmt sa vi gick hem och slappade med iskall glass. Henry tittade in en stund och lekte med barnen.

Sa var det mandag igen och jag jobbar min sista vecka pa Palantir. Jag tackade ja till nya jobbet och borjar redan nasta vecka. Det ska bli skont och jag tror det verkar schysst.

Igar nar vi satt och kollade pa TV jag och Malin sa knackade var galne grannen pa och sa att Malin minsann hade parkerat alldeles for nara hans fina bil (han har en liten citroen sa inget sarskilt alltsa). Jag fragade om bilen stod parkerad innanfor linjerna och han sa jag men att vi maste parkera mera centralt i rutan annars ringer han till min landlord. Ha sa jag och sa om du ar sa orolig for din bil kanske du ska hitta ett garage att stalla den i.. da blev han sur och gick. Sen gick jag iaf ner och flyttade bilen nara buskarna och kunde nastan inte komma ur bilen men vad gor man inte for att en galen granne ska bli lugn??


Sa har hade Malin parkerat- mark innanfor linjerna!


Narmare kan man val knappast komma eller???

Tjuv eller?!

Jag som inte kan ta nagra kort med min mobil eller med min digital kamera far sno kort fran kompisens blogg.. :)

Pa vagen hem fran jobbet tittade jag in pa Primark och hittade dessa gulliga t-shirts till tjejerna.


Rakel, Mia & Tova- vilka sota flickor!

Busy Life

Idag vaknade vi alla av att Mia blev sur for jag rakade hjalpa henne att ta av sig sin bloja och sa gallskrek hon i 30 minuter minst! Jag stangde in henne pa min toa och sa att hon bara fick komma ut om hon slutade skrika men det gjorde hon som sagt efter 30 minuter vilket kandes ratt lange vid 6.30 am.. jaha tillslut sa lag vi alla i min stora sang och kramades. Myspys. :)

Sen akte Malin & Co hem till F och halsade pa och H kom och hamtade Mia och Tova och tog dem till McD pa lunch. Da stadade jag hela lagenheten och strok tvatten- man far ju passa pa nar man ar sjalv.

Pa eftermiddagen sa akte vi hem till en av Mias klasskompisar och lekte. Det var rena himmelriket for barnen hela tradgarden var full av leksaker, hopptorn, stuttsmattor, rutschkanor ja allt. Vi hade kul och sen akte vi hem till Christina & Co och dar var det kalas for Elias sa vi sjong ja ma han leva och at god chokladkaka. Sa ringde Henry och sa att han ville ta Mia & Tova till sin auntie sa ivag igen och lamna av mig hemma och nu har barnen precis kommit hem igen.. de hade somnat i bilen sa jag och Malin bar upp dem.

Sjalv MASTE jag ju vara uppe till midnatt- Brothers & Sisters :)

Good morning

Har sitter jag, Rakel, Isak och Mia och tittar pa Dora.. barnen ligger och gosar i soffan och man hor bara skratt och glada miner. Tror faktiskt att Mia och Isak ar lite smakara i varann. De sitter dar i soffan och kramas! Och Isak ar ju bara lite over 1 ar gammal.. men jamte Mia sitter han garna still ett par minuter. Tova hon sover fortfarande men snart maste hon vakna annars missar hon Dora (hennes favorit program) och nu nar vi inte har SKY langre sa kommer det bara EN gang i veckan (kan ni forsta detta?? ;)

Sa vi sager good morning .. barnen ar antligen friska!!


Mia & Tova


Rakel & Isak

Stor familj

Nu har Malin och hennes barn flyttat in till oss ett tag.. samma dag de flyttade in sa fick Rakel och Isak vattkoppor sa nu har vi 3 sjuka barn hemma och 1 vild flicka som ar hur frisk som helst. (Ni vet sakert vem jag menar ;)
Jag ar hemma fran jobbet sa de senaste dagarna har varit ratt sa tuffa. Med vattkoppor kan man ju inte ga ut och nu ar vi ju 6 stycken har som sagt sa det ar verkligen fullt hus.

Men det gar faktiskt riktigt bra det var ju oturligt att alla skulle bli sjuka just nu men som man sager "What doesnt kill you make you stronger"  och nar de blir friska kommer vi ju tycka att det ar rena rama paradiset. :)


Nytt jobb kanske?

Jag var pa intevju idag och JAG FICK JOBBET.. oh la la la :) Det var val duktigt gjort? Nu ar bara fragan om jag vill ha jobbet eller inte. Det ar samre betalt an mitt jobb jag har nu och inga benefits men det ar battre lage pa kontoret och battre tider med Mias skola till hosten.. vilket innebar billigare barnomsorg och mindre stress.. sa vad gor man? Lever ett lattare liv som ar fattigare eller ett rikare liv som ar svarare?? Hmm svart val..

Mia har fatt tusen vattkoppor idag och hela kroppen ar tackt inte sa kul men hon ar duktig och blir bara grinig ibland..

Synd att min batteriladdare till min digitalkamera ar kvar hemma hos diskmaskinen annars hade jag kunnat ladda upp lite kort. Om det ar nagon som funderar pa att recycle deras digitalkamera, laptop, eller annat smatt och gott sa hor av er!

Mias tur

.. ok nu var det Mias tur att fa vattkoppor. Idag sag ja de forsta sma kopporna och sa jaha sa var vi dar igen.. men det ar ju skont att ha det overstokat och att bada far det pa en gang. Men stackarn det var ju inte lange sedan hon hade scharlakansfeber.. ;(

Annars sa sitter jag mest har och baddar saren i salt.. det gar at helvete med allt.. kara Winnerback du har alltid nat bra att saga! ;)

Imorgon ska jag pa intervju for ett annat jobb som passar battre in med Mias skoltider sa hoppas jag far det. Vore ju skont om nat gick framat i ratt riktning.


Stolt Mamma

Idag var det antligen dags att ga pa skolmote pa skolan som Mia borjar i host.. sa spannande att ens aldsta dotter ska borja i en engelsk skola som dessutom ar katolsk. ;) Innan jag gick dit sa laste jag den nya Ofstead rapporten som precis kommit ut- skolan har fatt outstanding vilket ar valdigt svart att fa har i UK! Nar jag laste den blev jag helt lipfardig alltsa det var sa bra och sa harligt att det ar en bra skola hon ska ga pa... Har kan ni lasa sjalva:

http://www.ofsted.gov.uk/portal/site/Internet/menuitem.7c7b38b14d870c7bb1890a01637046a0/?event=getReport&urn=101334&inspectionNumber=307654&providerCategoryID=4096&fileName=\\school\\101\\s5rti_101334_20080707.xml 

Nu har jag precis kommit hem fran motet.. Vi fick forst lyssna pa en presentation om Foundation Stages och sedan fick vi kolla pa skoluniformen Mias ar mest gul med gratt och blatt. Kort kommer i host nar hon borjar skolan. Sedan fick vi veta vilken klass hon ska ga i- Yellow Class med Miss Morgan. Och klassrummen ar jattefina och inte alls skolbankar som jag trodde.. det blir som att vara pa lekis. Spannande pa fredag ska hon ga dit och traffa sin nya larare och se sitt nya klassrum.

Hoppas att Tova kanske kan ha sin experience session med pre-school samma dag vore val smidigt.


Mia fyller 4 ar idag!

Stort grattis till min stora stora tjej som fyller 4 ar idag.. :)


With you

http://youtube.com/watch?v=OqumjziPTzk

Jag och Mia och Tova diggar denna laten hela dagarna och det ar saaaaa gulligt nar barnen sjunger med! Njut av Chris Brown harlig....