Vecka 24 - Nu ska vi boka semester!

Lordag-Sondag
Slappa slappa slappa

Fredag
Idag pa morgonen sa var vi pa sjukhuset med Mia och hennes urinvagsinfektioner. Jag fick kora runt i 20 min! for att fa en parkering- man tror inte det ar sant att det inte ens finns parkeringsplatser pa sjukhus. Nu ska vi gora ett ultraljud om ett par veckor och kolla om allt ar ok inuti. Sedan pa hemvagen sa hade jag jobb/lone forhandling och det gick bra och sa akte vi till brentan och shoppade lite mjolk och annat.
Pa eftermiddagen sa blev vi bjudna till Topsy Turvy. Cat ville ga dit med Ava istallet for ett barnkalas. Det var en perfekt dag att ga dit for  inte alls mycket barn. Vi stannade sakert i 3 timmar! Sen blev det McDonalds till middag och sa akte vi alla hem efter en toppen dag.. pappa kom hem sent sa jag slappade och kolla pa Big Brother.
Sjalv haller jag pa att do- min allergi ar sa jobbig!

Torsdag- Idag fyller Ava 3 ar hipp hipp hurra!
Efter jobbet akte vi hem till Ava saklart eftersom hon fyller ar idag. Jag hade varit pa Hamleys pa lunchrasten och kopt presenter sa vi hade ett litet kalas. Barnen lekte sa bra.

92801-85

Tisdag
Idag jobbade jag ju bara halva dagen eftersom Tova skulle till specialisten med sitt ben vid 2pm. Jenny kom in med bada barnen till mitt jobb och sa akte jag och Tova och motte Henry vid sjukhuset. Direkt nar vi kom in sa fick vi traffa lakaren som hade fatt ett aterbud fore oss sa det var ju toppen. Han tittade pa Tovas ben och tyckte att det blivit lite battre sedan sist  och eftersom hon fortfarande vaxer , det stor henne inte osv. sa ville han ge det ett ar till att fixa sig sjalv. Lakaren trodde att det nog blir bra anda utan att vi behover operera. Vi ska halla ett oga pa det och ga pa aterbesok varje ar. Sa det var ju verkligen underbara nyheter!! Innan vi gick sa fick vi en tid i Juni 2008 sa det ar sa skont.

Nu kan vi antligen borja planera varan svenska sommar semester! :)

Mandag
Idag hade jag och Cat trakigt och kunde inte hitta pa nagot roligt alls sa Cat bjod oss pa restaurang och vi at gott sen sa tog vi tag i vara liv och akte till lekparken med tjejerna som lekte i 3 timmar! Det var nog rekord for mig for jag tycker inte om att vara pa leplatsen det ar ju sa trakigt. Men Mia och Tova de tycker verkligen om det. Melissa, Holly och Luca kom oxa till parken och Christina med Adam och Elias sa det var fullt os och barnen var sa glada. Sen akte vi hem med Melissa och Holly och hade det trevligt och barnen badade tillsammans. Det var en lyckad dag.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilka goda nyheter, Skönt för Tova att inte behöva
denna operation. När kommer ni? Längtar..

2007-06-13 @ 15:15:26
Postat av: Sara

ja det var verkligen skont.. Snart hoppas jag vi kommer! Kram

2007-06-13 @ 15:48:40
Postat av: Lars

Bra med Tova, håll koll på utvecklingen. Vi var i Kållerstad i helgen. Härligt, rogivande och underbart vackert. Dock lite mygg o knott men inte så farligt. Ha det bra o sköt om er. Farmor o farfar hälsar.

2007-06-14 @ 09:38:14
Postat av: Andreas

HAPPY BIRTHDAY AVA - From Andreas in Canada :)

Postat av: Lars

Kan du inte få någon lämplig medicin för allergin?

2007-06-18 @ 16:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback