Vecka 16 fortsattning- Helgen

Lordag och Sondag

Idag lordag sa var vi hela familjen uppe tidigt och kaka god frukost tillsammans. Sedan stadade vi, tvattade och fixade lite hemma.. nar det var dags for lunch sa hjalpte Tova och Mia mig att gora en chili con carne, de skar alla svampar i jattefina stora och sma :) bitar.. det ar da man onskar att man hade ett sadant dar stort och harligt kok som det finns i inredningskataloger. Efter lunch akte vi hem till Henrys mamma och spenderade lite tid med henne, hon var glad for det. Jag forsoker overtala henne att flytta till Mill Hill (av helt sjalviska skal!) sa att hon kan hamta och lamna barnen fran skolan om ett par ar. Kan ju borja overtala henne redan nu.. men som vi alla vet sa ar hon ju svar overtalad! :)
Pa hemvagen tittade vi in hos Josefin, Garreth och Noah pa en kaffe och kakor. Jag tror att Mia & Tova kaka upp hela kaksortimentet! Sen blev det IKEA en snabbis for det ar sa harligft att dromma sig bort....

Sondag blir vilodag och tradgard- kanske fram med polen om det blir varmt.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej hej,tråkigt å höra att du inte mådde bra :( du får krya på dej :) ja har u fortfarande en påse kvar med grejer hos er..funderar på om ja ska ta en tripp å hälsa på er snart å försöka få med mej d hem..?!

hälsa dem andra :) kramkram

2007-04-24 @ 20:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback