Vecka 16 - nu ar varen verkligen har!

Tack alla for era kommentarer- det ar sa roligt att nagon laser om oss och skickar ett litet meddelande.. :)

Onsdag
Idag tog Jenny med sig tjejerna till mig pa jobbet for Mia hon har tjatat varje dag pa att fa komma till "mummy's work". Nar jag slutat sa gick vi till trapporna vid St Pauls och hade en liten picnic i solen. HArligt och jattetrevligt att Jenny vill vara med oss. Pa vagen hem sa fick vi vanta en halvtimme pa ett tag eftersom det var forseningar. Inte sa himla kul men glada nyheter nar Henry ringde och sa att han var pa samma tag!! Ikvall gjorde jag en god och nyttig gronsakssoppa- fast Henry hade nog hellre velat ha en stek!

Nu har jag lagt upp en massa nya bilder pa barnen och faktiskt ett pa mig sjalv och Henry. Hoppas att det stillar allas nyfikenhet. :) Visst har Mia & Tova blivit stora!

Tisdag
Bade Mia & Tova var jatteledsna nar jag gick hemifran i morse. Blir val lite jobbigt nar mamma ar hemma i 4 dagar- det kanns ju som en liten mini semester och sedan maste jobba igen. Nu jobbar jag iaf i 3 dagar men uppdaterar om det hander nagot..

Mandag
Mandagar brukar vi spendera med Cat och Ava eftersom Ava ar Mias basta kompis och jag verkligen gillar Cat. Vi har kommit varandra valdigt nara pa senaste tiden och umgas ofta. Aven pa helger ibland och det ar inte sa vanligt har i England sa det ar kul. Forst kom Ava och Cat hem till oss och vi tvattade eftersom deras tvattmaskin gatt sonder sedan at vi en god lunch och sa promenerade vi till parken. Alla 3 barn somnade och vi kunde sitta och sola pa en parkbank ett tag tills de vakande. Min andra engelska kompis som precis fatt barn tittade forbi parken. Tova ar helt vild i parken. Det finns en liten minigolfbana (pappa du kan val komma sa kan vi spela lite golf!) precis vid cafeet och hon var darinne och klattrade men sa trillade hon ner med huvudet fore och da blev hon inte sa glad. Mia hon vill oxa klattra men hon klarar av det nu sa det ar ju lugnt- problemet ar att Tova tror hon ar lika stor som Mia. Vi var iaf i parken hela dagen sen promenerade jag och barnen hem och at middag, badade och i sang. Tova hon lag och snacka for sig sjalv i ett par timmar- sakert for att jag gav dem alldeles for mycket glass i solen. Da och da sa ropade hon "Mama", "Mama", "Mama" sa gick jag in och sa sager hon "Baby" sa far hon alla dockor vi har- 5 stycken i sin sang. Nar jag kollade till henne innan jag gick och lade mig sa lag hon langst ner i sangen med benen utanfor. Alla dockor tog ju upp alla plats.. :)

Kommentarer
Postat av: Mamma/Mormor

Vad kul att ni har parken verkar skönt att ha det
så nära.Kanske en docksäng vore
trevligt att ha för Tovas alla "babys"
Puss på er alla

2007-04-17 @ 15:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback