Changes changes changes...

Lordag
Idag ska vi ga och kolla pa 2 hus....

Det blev verkligen en handelserik dag idag. Direkt pa morgonen sa akte vi och kollade pa 3 hus som var hmmm okej. Alla tre husen var renoverade och pa ytan sag det fint ut men nar man borjade kolla i hornen sa var det daligt byggt och det kandes inte bra. Dessutom var de alldeles for dyra med tanke pa att alla 3 inte lag i det ratta omradet av Mill Hill. Ett av husens las funkade inte heller sa vi blev inlasta. Inte sa bra for var estate agent eftersom hon fick hoppa ut genom fonstret. :) Estate Agent sa att det inte fanns sa mycket mera men vi kunde fa se ett som lag nara Broadway men som redan var "under offer". Ok sa vi akte dit. Det var en 2 bedroom "house" (en del av huset) med garden och parkering. Ca 5-10 minuter fran taget som tar oss till jobbet och som sagt 5 minuter fran Broadway. Det var en toppen flat- man kan bygga ett rum i garaget och hela loftet finns att bygga 2 sovrum eller ett stort vardagsrum. Plus stor tradgard. Dessutom sa far man freehold och inte leasehold vilket ar valdigt viktigt har jag forstatt. Sa vi la in ett bud pa "huset".. och tank agarna har accepterat!! Wow.. sa bollen ar i rullning! Nu far vi se hur det gar med alla annat.

Tovas besok pa A&E (akuten)
Efter allt detta hade hant sa var vi ute i tradgarden och lekte lite me tjejerna.. da borjar Tova klaga pa att hon har ont i nasan.. gar omkring och sager nose nose sa jag tankte typ att det kanske kliade lite for all pollen eller sa. Men nej hon fortsatte efter vi snytit och allt sa da tittade jag in i nasborren och minsann dar har hon stoppat in ett tranbar!!! Jag och Henry forsokte fa ut det med en tops men det funkade inte.. efter ett par svettiga minuter och en gratande Tova och vi som inte riktigt kunde se om det var ett bar eller om det var nagot som bitit henne och en svullnad, sa beslutade vi oss for att aka till A&E for tranbaret maste ju ut! Val dar sa fick vi traffa en nurse som forsokte suga ut baret men det gick inte. Sedan fick jag testa med the magic kiss men tyvarr sa funkade inte det heller. Da fick vi traffa en doktor som hade lite instrument med sig men efter flera forsok sa fick vi ge upp och doktorn sa att eftersom de inte hade oron, nasa hals pa detta sjukhus sa fick vi aka ner till Royal Free i Hampstead.. typiskt England hur kan man inte ha oron nasa hals pa ett sjukhus??? Sa vi fick en tid att ga till en specialist pa mandag morgon. Jaha sa vi akte hem och stackars Tova hon sov inte sa bra inatt och borjade klaga pa morgonen. Henry var skit stressad och ville fa ut det forbaskade baret sa han blaste till hart i den andra nasborren och ut flog ett rott tranbar med en valdans fart! Antagligen hade det blivit lite mjukare under natten och slappt.. Tack och lov for pappa!!!!

Fredag
Jaha da var man alltsa ledig i ett par veckor.. och sedan borjar jag nytt jobb! Wow... :)

Idag vaknade vi som vanligt tidigt och korde pappa till stationen.. sedan akte vi hem a kaka frukost och gjorde iordning. Tyvarr sa regnade det igen! sa vi akte hem till Malin a Rakel a Isak som vi inte sett pa valdigt lange eftersom de varit i Sverige och allmant upptagna. Det var trevligt och barnen de lekte pa riktigt bra tycker jag- fast blev valdigt trotta efter lunch sa da gick vi ut pa promenad. Tova somnade nastan direkt och Mia efter ett tag och de sov under hela promenaden. Efter en lang promenad sa avslutade vi med en underbar park i narheten. Dar fanns det en liten pond med batar, stor aventyrs lekplats, och trad som Mia lyckades klattra upp i! Jag ska forsoka ladda ner korten fran min mobil sa far ni se. 
Sedam akte vi hem och tack och lov ingen parkeringsboter!  

Onsdag
Idag sa jag upp mig fran jobbet inte sa himla latt och det var inga glada miner precis.. men sa ar det.. :( Nu ar det gjort och nu vantar framtiden forhoppningsvis positiv.. imorgon jobbar jag och sedan ar jag ledig i 2 veckor da far vi borja packa.


Kommentarer
Postat av: Lars

Lycka till framöver.

2007-07-12 @ 11:46:45
Postat av: Malin

Lycka till med husen tänker på er kram

2007-07-15 @ 00:37:07
Postat av: Andreas

WOW !!!! Vilken handelserik vecka .... Inte illa vad ni han att klamma in pa bara 3 dagar !!!
Lycka till :)

Postat av: ia

lycka till med lyan, hoppas verkligen att det går vägen : )
vilken tur att ni fick ut bäret! du får spela "stoppa inte köttbullar i näsan"-låten för tova : ) /lillsyrran

2007-07-16 @ 05:14:21
Postat av: malin

ha ha ha stackars lilla tova tur att pappa är så stor och stark kram

2007-07-16 @ 11:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback