Helgen

Sondag - The Big Adventure
Idag sa var vi uppe tidigt och bestamde oss for att ga pa Shrek 3 pa morgonen. Mia och Tova har aldrig varit pa bio och nar vi kom in sa trodde de inte sina ogon.. Mia sa "Wow what a big TV, we only have a small TV at home" Filmen var bra och bade Mia och Tova lyckades halla sig i styr och titta pa hela filmen- vi mutade med lite popcorn saklart!
Pa eftermiddagen sa akte vi till Totteridge for jag hade sett en sjo pa kartan och tankte att vi kanske kunde ga dit och ha trevligt. Sa vi gick runt lite och forsokte hitta en gang in till sjon som lag nagonstans mitt inne inga vagar fanns dit. Vi hade ju vagnen med tillslut sa hittade vi en skogsvag- japp en riktig skogsvag som vi gick in pa.. det var lite smalerigt och lite trad som hade fallit pa marken sa ganska jobbigt med en 30kg tung vagn! Men det gick efter lite lyft och annat. Efter ca 20 minuter sa kom vi fram till en stor aker med underbar utsikt, man trodde man var i Sverige nagonstans. Kor gick och betade och det inte en bil sa langt ogat kunde na.. och detta ar typ 10 minuter fran var vi bor! Tyvarr sa hade vi saklart gatt fel och fick ga tillbaks till sa att vi kunde hitta fram till sjon. Vagen dit var hmmm... valdigt snarig och smal och Mia bara sa "Mummy I want to go home" och Tova blev attackerad av buskar dar nere i vagnen. Men efter 20 minuter till sa nadde vi fram till sjon.. Ok, sjon var valdigt liten mer som en lite back ha ha ha :) Efter en sa lang skogspromenad sa tyckte vi att vi fortjanade en drink pa the Orange Tree. Tyvarr sa verkade Mia inte ma sa bra men bade jag och Henry tankte att det bara var lite 3ars trots sa vi struntade i hennes klagomal... men vi borde vetat battre.. nar vi kom fram till bilen sa spydde Mia inne i bilen! och inte sa lite heller och pa golvet under stolarna dar skarorna ar for stolarna (pappa du vet sakert vad jag menar!) Det var ganska jobbigt att tvatta rent... Nu ikvall verkar hon battre och har inte spytt igen.

Lordag
Idag kom Henrys kompis fru och hennes barn och halsade pa oss. Vi hade saklart Henrys barn idag sa vi kunde inte alla fa plats i bilen sa vi fick ta bussen. Vi var bjudna till Topsy Turvy pa barnkalas vilket var toppen for det innebar att vi kom in gratis (nar man har 6 barn sa ar det en lattnad eftersom det kostar £5 att ga in) tyvarr sa kom vi lite sent men barnen hade kul iaf. Sedan akte vi hem och fixade varsta lunchen i tradgarden. Vi fick ju nagra uteplatsmobler av en kompis som flyttade hem till Sverige sa det var toppen. Barnen hade hur kul som helst i tradgarden och skont det blir ju inte stokigt darute. Tova hon sa till mig redan vid 6.30pm "I want my bed" sa hon la sig och somnade bums. Pa kvallen kollade vi pa tv och slappade.

Kommentarer
Postat av: ia

haha : ) låter underhållande

2007-07-09 @ 11:05:03
Postat av: Lars

Ja, att leta efter den förlorade skogen har ju gjorts tidigare. Någon gång skall det vara en sjö.
Hoppas att Mia mår bättre.

2007-07-09 @ 11:22:16
Postat av: MormorMamma

Vilken fin prinsessa ni har i familjen, har denna
prinsessa ett spö.... kanske hon kan trolla fram
ett hus. Ett letande efter en sjö eller bär kan vara snårigt, det påminner mig om när vi plockade
bär i en snårig skog, då fanns det barn
som undrade om vi inte kunde köpa bär på torget?
Puss på er alla

2007-07-09 @ 13:52:54
Postat av: Sara

:)

2007-07-09 @ 14:33:55
Postat av: Andreas

Skrattar :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback