Det allra senaste skvallret

Helgen
I lordags hade vi Henrys barn sa vi var mestadels hemma hela familjen. Jag passade Ava i ett par timmar nar Henry, Helen och Tova var pa hennes skola sa det vara bara jag och Mia hemma (och sa Ava saklart).
Mia & Ava satt och pysslade och gjorde egna halsband och armband med nya parlor som de fatt av Sofia. (Sofia ar var nya Live out aupair som faktiskt kommer fran Varberg- eller ja.. Veddige da!)

Pa sondag morgon sa vaknade vi tidigt och tog pa oss sondagsklader och akte in till Svenska Kyrkan som har sondagsskola som jag vill att barnen gar pa. Det ar sa himla mysigt i kyrkan och efterat far man fika tillsammans med en massa andra svenska familjer. Trevligt och barnen alskar att vara i kyrkan. Vi stannade lange och sedan akte vi och kollade pa kyl & frys (om det fanns nagra ex display modeller) och sedan in pa en stor ny leksaksaffar som barnen fullkomligt alskade! Dar fick de saga vad de ville ha mest av allt av tomten sa nu far vi val skriva onskelista och skicka till Tomten.

Igar kvall tog vi det lugnt och jag fixade infor att jobba igen.. sa skont det var att vara ledig en hel vecka utan att gora nagonting! Men nu tillbaks till verkligheten igen..

Dags att uppdatera bloggen kanske ;)

Mycket Goda Nyheter:
Igar skrev vi antligen kontrakt pa vart nya hus.. inflyttningsdatum 12 November! Det ska bli sa spannande (inte a flytta just men nar vi antligen far vart eget lilla hus! :)

Fredag

Vi lekte och tog det lugnt hemma hos Melissa och Co.. 

Torsdag
Idag kom Cecilia och Emil hem till oss pa en fika och vi snackade om allt mellan himmel och jord. Sedan akte vi tillsammans till Svenska Mammor traff hemma hos Kristina och Maya som bor i narheten. De bodde i ett jattemysigt litet hus med fin inredning.

Onsdag- Halloween

image188
Forvantansfulla...

image189
Haxan Mia
image192
Trick or Treat!?

image191
Va fick jag inget mera????

Idag gick jag och barnen hela dagen och vantade pa att det skulle bli morkt och att Halloween skulle borja.. sen akte vi hem till Cat och Ava och dar var det dags att nta pa sig scary costumes.. Mia ville saklart forst vara prinsessa men jag sa till henne att man maste vara farlig sa da bestamde hon sig for att hon ville vara en haxa. Tova hon blev en spindel iar igen, man far ju passa pa att spara pengar sa mkt som mojligt och ateranvanda om det gar! Sa gick Mia & Tova och 4 andra kompisar plus 2 sma tvillinhbebisar ut i morkret och "trick or treatade". Det var vekligen en hellyckad kvall och barnen verkligen alskade Halloween. Nar vi kom hem sa fick vi dessutom besok av nagra farliga spoken och monster som vi fick ge godis till.

Idag gratulerar vi dessutom Anna som fyller ar.. kramar och pussar fran oss alla.. xxxxx


Kommentarer
Postat av: Andreas

Antligen !!!! Grattis till huset :)

2007-11-03 @ 02:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback