Hemma i Vardagen

image249
Jag och Mia i Gamla Stan Stockholm

Forra veckan var det fullt os.. pa onsdag kvall stadade jag ett mycket stokigt och smutsigt hus. Barnen hjalpte lite sa da blev jag glad.. sedan stupade vi alla i sang och pa torsdag var vi uppe med tuppen kladde pa oss ivag med Mia till skolan och sa var det mammatraff. Det kom 8 mammor och typ 11 barn eller sa. Fullt os med andra ord! Roligt hade vi verkligen och 4 mammor stannade till 3pm fran 10am sa det var ju en heldag kan man saga. Efter det sa var vi tvungna att stada igen! Men det gick snabbt bara lite stokigt egentligen.
Vid 4 tiden akte vi hem till Cat & Ava som vi inte sett pa typ 3 veckor eftersom de varit i Amerika pa semester och vi varit pa semester i Stockholm (japp vi onskar att det var tvartom!)
Hem med 2 stycken trotta barn som la sig tidigt. Sa knackade Elinor pa dorren sa det blev allvarligt snack om saker som hant.. men nu ar det utrett och alla ar glada (fast Henry blev lite smasur men det kommer han val over nangang).

Fredag morgon var vi hemma jag och Tova och sen var vi och halsade pa dagis som ligger nere pa gatan for att kolla om det fanns plats. Tova verkade alska det. Sjalv tyckte jag det var lite slitet men sa ar det har i england.

Vi kallar det engelsk standard, ha! vilken standard?

I lordags hade vi alla barnen och Mia & Tova var bjudna pa barnkalas pa McD och hade kul. Det var min kollegas barn som fyllde 3 ar. Mia & Tova hade prinsessklanningar pa sig som vanligt. Det enda bra med det ar att man inte behover kopa en massa finklader! Efter partyt sa Mia "Mummy that was an amazing party"

Sondagen spenderade vi mestadels hemma. Jag och barnen tittade in hemma hos Cat & Ava ett par timmar..  

Oj glomde nastan.. under natten hade jag en from om att jag var ute och joggade sa pa morgonen sa jag till Henry att jag skulle ut och springa lite. Han tittade pa mig som jag blivit galen eller nat. Jag forklarade att i drommen sa hade det varit sa underbart. Ni vet sakert vad jag kommer skriva nu- det var en mardrom i vekligheten.. men var ute och joggade i 15 minuter sa det var skont. Tyvarr har det inget blivit sedan dess.. kanske far ta och kopa en san dar working out video? Da kan man ju trana hemma nar barnen sover.. vore kanske nagot?

Mandag var man tillbaks pa jobbet igen da..

Tisdag foljde jag med Henry till specialist lakaren for hans hosta.. rontgen bilderna sag bra ut.. fattar inte hur nar han rokt i typ 20 ar.. ibland undrar man om det ar sant som de sager att det ar sa himla farligt att roka. Men det visar sig val nar man blir aldre.. alltsa man lever val inte lika lange???
Jag akte in till jobbet pa eftermiddagen kandes liksom som man far visa sin basta sida.. min nyaste kollega Glory blev sparkad igar.. jag visste det redan sa blev inte forvanad. Tror det ar lattare att sparka folk har i England. Det finns val ingen som foljer lagar och regler har verkar det som.

Josse tittade in pa kvallen.. hennes lilla mage har borjat vaxa. Hon ska ju ha en liten i Augusti- jag varnade henne att det kunde bli en liten busig unge som Tova! ;) fast hon ar ju harlig harlig!

image247
Snogging Tova (Sofia Holmstrom)

Nu ar det onsdag och sista dagen pa jobbet igen.. imorgon ska Jess och Tia titta in och antar att det blir stadning igen varfor kanns det som om staddagen hander oftare och oftare.. sag denna bild- tank om man hade typ 8 armar och en man som oxa hade 8- min har ju inte ens 2 nar det galler stadning!  

image59


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback