Det knallar och gar

Nu har Mia och Tova varit hos nya dagmamman Anne Morris i 2 dagar och det verkar ga bra. Fast Tova hade brakat lite smatt med henne stackarn! Alltsa dagmamman inte Tova ;)... Mia ska ju egentligen inte vara dar nat mera kanske pa loven och sadar da och da.. nej Mia borjar ju skolan imorgon! Det ska verkligen bli spannande! Sjalv verkar hon inte alls sa himla glad over det dar med att behova ha skoluniform pa sig och inte kunna bestamma sjalv.. helst har hon ju bara rosa rosa rosa, men hon andrar sig val sakert snart nar hon ser att ALLA andra har samma klader pa sig.
Vet att i Sverige tycker manga att det ar dumt med uniform men sjalv tycker jag det ar ratt sa praktiskt- inget brak om vad man ska ha pa sig och man behover inte kopa det allra "senaste".

Jag ar fortfarande dodsforkyld och ligger och hostar i kapp med Malin pa natterna vi har bada akt pa nan dunderforkylning som inte verkar vilja ge med sig.

Igar hade vi som sagt hembesok av Tovas (Mias gamla) larare. Det var trevligt att snacka lite med dem och de trodde inte att Tova skulle ha nagra problem alls att borja forskolan. Tova hade varldens show och var superhjalte, prinsessa, staderska och sangerska. Verkligen "Star of the show" :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback